my friends dance and if they don´t dance they´re aint no friends of mine

jag är gladare nue! :)

jag och my partner in crime busar (mattan bluum) och dricker vin, dagen innan nyår.. med våra erfarenheter i bagaget så vet vi ju vart detta brukar leda oss.. direkt in på SPÅÅR(et)

imrgon ska vi dock köra en redig old times fylla med billigt vin och snö i analen!

jag och mattan har kommit fram till att vårat "gäng" består av

mig och matilda : blonda och plankor

mathilda och linnea: brunetter och storbystade

VILKET JÄÄÄVLA PACK! :D *gillar oss*

Grått nytt jävla år och grov fotsvettning på er allesammans! *ler tjockt* (är smått berusad)! PUSS
 

FACK RONG KNAPP!!!

JAG KOMMER ATT SE UT SOM EN POLSK STRIPPA IMRGON :(
hoppas att dom är snygga! hehehehe

har stora förväntningar på morgondagen.. tror jag iaf hehehehe nej men som man brukar säga, det blir la vad man gör det té! och i brist på skumpa ska jag och mäts´z blum soda-streama viiin :) återkommer dock om resultatet.. men vad göre man inte för att få bubbel? vi hade ju samma "nödlösning" på erikssons födelsedag, fast då va det castillo de gredos vi skulle soda-stream ( det billigaste vinet man kan få tag på som vi mer än glatt drack oss berusade på en hel sommar för några år sen)

GLATT NYTT ÅR!!

/dance/dance/dance

FÖR HEELA SLANTEN IGÅR man kan säga..

min kändiscrush på björn gustavsson har enbart eskalerat i samband med detta konstanta tittandet på hans dvd ( TACK JENNY) kommer aldrig mer att bli lycklig igen..

hela julen har vart underbar och jag jag har nu firat min första jul som "vuxen" dvs att jag fick dricka snaps, fick sängkläder i julklapp och tyckte mer att det va mysigt än roligt med många julklappar ( fick dock inte min dammsugare, men mamma har lovat att jag ska få i inflyttningspresent DANKE!!)

igår gick jag och mattan all in man kan säga.. shotbrickor och öl för hela slanten och jag tog kort på hur mitt och mattans bord såg ut efter 15 minuter, en kvart MEN TJOCK SOM JGA ÄR lämnade jag kameran i jackan och den blev STULEN =(
inte helt nöjd med det.. men innan jag upptäckte det spenderade jag mestadels av kvällen som sig bör på dansgolvet med mattan och diverse människor, krockmongon o jon(IZ) NAAT men ändå..

en kebabpizza och en päroncider och deep talk med my one and only love in life, brownie började min hemlängtan ta ut sin rätt och jag är inte den som är den så jag baxade på mig dojjorna och började den otroliga ( och rangliga) vägen hem sen va det speepy time

idag har jag hookat med mattan, jobbat och vart ännu mer med mattan.. och lite med alex och lennert också :) en ultimat bakisdag man kan säga ( om man tar bort jobb-biten)

"det va dumt sagt, vem va det som sa det? det va säkert jag och är så HIMLA dum!"
mattan har en självinsikt som heter duga!

"jag har fått chips i ögat det är ju helt FANTASTISKT!"
ja du mattan, det är inte många som lyckas med!


nu hade det ju suttit fint med några gosiga pics från gårdagen, MEN ICKE =( fan för det horvidret som snodde min diggis!! jag förbannar den dag du föddes!!

/kiss   ( inte för att jag är flata eller nåt, mest bara för att jag känner mig så himla gaaleen)

jag är längre bort än du tror

jag har tänkt så jävla länge på en grej.. och det är på vilket världens snyggaste shlet par är..
och nu har jag kronat vinnarna! kungen och drottiningen av SHLEET ! :







SJUKT SNYGGA TILLSAMMANS!
tycker förövrigt att Amy är jäävligt cool ( vilket gör att hon faktiskt FÅR knarka, coola människor får knarka) pete likaså!

och sen hittar jag den här!



MEN VAFAN! amy och pete va minsann före mig och insåg att dom skulle va sjukt heta och sletna tillsammans!

sen har vi ju några andra kändispar typ jag och andreas, mattan och musse och math the brown och shire ( bögar verkar ju ha en förmåga att falla in love med math så vafan, give it a shot säger jag!) och anledningen till att bifogande bilder saknas är helt enkelt att min dator fuckar upp och jag är inte den som är den som har tålamod utan nej, ni får helt enkelt föreställa er detta



WHYYY!??

varför ska jag vara så himla pigg?
varför kan inte min bästa kompis ha en mobil?
varför äger inte jag en laptop?
varför kommer jag inte in på facebook?
varför har jag ingen jul-känsla?
varför är det ingen snö ute?
varför kan jag inte lägga ner lite tid på mitt projektarbete?
varför är jag så sjukt trött och rastlös samtidigt?
varför är ni killar så sjuka?

och med den sista frågan menar jag ett sms som jag fick

"många bud på dig igår hehe"

nej, jag fattade ingenting så jag frågade sabina men nej, sen förklarade rocco för mig att det funkar tydligen så, att man är ett gäng som"sätter" pengar på nån brud och den som får hem henne, får alla pengar.. WTF??
låter INTE helt okej! denna information vet jag inte riktigt hur jag ska ta.. men väljer att tänka 
"fan va snygg jag va i fredags då"

kan ju även ta att tillägga att det inte blev nån jackpott för någon haha


nu önskar jag mig sinnesro och sömnsgrus

sitter ensam bland tomma flaskor och glas och strör ut frågorna på bordet

sicken helg! firade underbaraste mattan i fredags, sen jobbade och sen hem till sabina och PÅ´T IGEN:)

denna dag har jag firat min-jul hos jemps JAG FICK BJÖRN GUSTAVSSON DVD:EN!! :D han är MIN man! han är dock såå sjukt lik en jag "känner" fast han har större näsan "kändisen" asså.. men men nog om det!
nu sitter jag här och väntar på bättre tider och att jag ska bli trött.. sitter och analyserar information som jag fick från gårdagen och undrar om det va posetiva eller negativa nyheter. DÅ är man avtrubbad, lost och heelt confused.
allt är med andra ord som det ska.. får lön imorgon dock :) wiihuu after work ska jag se till att införskaffa dom sista julklapparna köpa diverse saker.. känner att jag inte har så mycket mer att dela med mig av...

god natt!

en glad dag i ett glatt rus

upp till stora huvudstaden för att köpa julklappar.. blev dock fler julklappar till mig än till resten av familjen MEN TACK I FÖRSKOTT! verseguuud

jag och sabina blev för övrigt filmade! det va cosmopolitan web TV, för där gick vi i godan ro på väg till urban när vi blev haffade av 2 relativt osäkra män. dom tyckte att vi såg ut att läsa cosmo ( tack... eller?)

"tjejer, kollar ni ofta på webTV?"

och där stod ci som 2 fån och undarade vafan det va, vilket han måste sett för han räddade oss ganska snabbt

" eeh, ja kollar ni på youtube och sånt"

jag skiner upp som en sol ( fucking love youppan!)

"JA!"

" jaha, vad kollar du på då?"

" anders och måns och scrubsklipp för det mesta"

" jaa okej......... eeh, ja om ni skulle välja vilken svensk kändis som ni skulle vilja festa med, vem skulle det vara då?"

jag och sabina va rörande överns om Carolina Gynning.. bara för att hon verkar så jävla shöön.. tydligen va dom nöjda med dom svaren för dom tackade för sig och drog vidare..


så vara med min kvart i kändisskapet JIHOOO!


sen tröttnade sabina och åkte hem och sen kom käre syster Tessan :)  hon ville självklart också gå i affärer och sen va det middag och sen styrde stegen oss till gamla stan och en halvmysigt fik vi kan kalla munkarna.. eller grå munken hette det men aa.

nu är jag så trött att jag vill knulla mig själv i örat!

NATTI NATTI




helt galet

gårdagen blev sannerligen vääldigt lyckad! jag och jemps hoppade från o´learys till 550 och sen tillbaka, fram och tillbaka till kebaben och lyckades springa om varandra heeela tiden. och resultatet av det : helt sjukt stora skavsår! men istället för att jenny tycker synd mig tycker hon att jag ska sluta använda skor som jag får skavsår av ( dööhh?) nej, ska man va fin får man lida pin, och led gjorde jag sannerligen!! och det gör jag fortfarande..

nu är det jobb som står på agendan sen är det TREY SONGZ för heeela slanten!! ska bli så jävla GLATT!! dom tre timmarna jag jobbar kommer bara flyyyga fram! JAG ÄR SÅ JÄÄVLA TAGGAD!!! :D

nu är det dags för den 5646 toasten idag, mer kaffe kanske vågar mig på att ta en cigg men bara kanske..


hare glatt

goodiee

är @ jemps crib.. idag tänker jag peppa ano för min dag har vart fruktansvärt dryyyg! sovit 4 timmar, upp och jobba och nu är jag som sagt hos jemps och vinar... såå södertälje SE UPP! vi är ifarten igen hehe

imorgon blire jobb och på konsert! ska bli såå jävla rockigt! eller rockigt vettefan med tanke på att det är trey songz  vi ska på, men det blir drag iallafall :)



jag vet inte än om jag börjar bli dragen eller omdet är jemps tangentbord det är fel på? kanske en skön blandning


imorgon är det förövrigt 1 år sen som Mormor begravdes.. december är INTE min familjs månad om man säger så...

fuck-fuckit-fuckity-FUCK!!

jag hade tänkt att dela med mig av det underbaraste jag vet, men nu funkar det inte att visa youtubeklipp TYDLIGEN men KOLLA IN DET HÄÄÄR OCH DÖÖ AV LYCKA!!  


http://www.youtube.com/watch?v=jys5TLJl4q0



dagen har spenderats med maddelito och vi laddade för kvällen i bastun och sen drog vi till mattan. hos mattan har vi kollat youtube-klipp (som sig bör när man hookar med henne) sett ett avsnitt av gossip girl och MASSA rallarsving :D
har förövrigt uppgraderat mina kändis crushes,  jag är såå sjukt in love med andreas halldén (när ska han fatta att vi hör ihop?!) och anders :) ja och några fler men jag orkar INTE räkna upp alla nu.

längtan till sommaren har varit större än någonsin sin förr!! jag vill utomlands!!

ska jobba imorgon, ser INTE fram emot att träffa fisk-kärringen! hon luktar inte ängskrasse om man säger så..

sen bär det av till jemps crib om jag inte minns helt fel! det blir GLATT








GE MIG SOMMAR


FAN fan va bra det går!

det är sjukt.. det går liksom inte att beskriva


jag är så jävla rädd

oh yes i did it again

jag har lyckats supa bort min mobil! den här gången tror jag dock inte att den kommer tillbaka :(

helgen har vart sjukt rolig, ute med "jobbet" om man nu kan kalla det för det, men aa i fredags och då lyckades jag glömma min väska, vilket jag INTE är helt nöjd med, i princip heela mitt liv ät ju där! 

lördagen, ville egentligen bara vara hemma med tanke på att jag va relativt död, men allt är ju relativt så när jenny frestade med en natt i stan va jag inte den som e den som bangar! en pava vin och kladdiga naglar senare va vi på väg till fridays, men jag kom inte in " mmm det är ju som sagt 20 års gräns" horfitta! då gick vi till nästa fridays.. där visade jag inte ens leg. efter en hel del kort och vänja-sig.vid-att-snacka-engelska-hela-kvällen drinkar bar det av till sturecompaniet. där va det bra drag, fick en personlig visning och kahlúa shots ( nej jag visste INTE om att man brukade shotta det, och NEJ det va inte särskillt gott )

idag har jag varit sjuk som min mamma uttycker det. eftersom att dom hade folk här igår va dom också sjuka. det år kul att vara bakis med sina päron! när inte pappa stålsätter sig och ska kolla på dokumentärer från 2 världskriget ( inte dom intressanta sakerna, utan typ va dom åkte för plan eller körde för stridsvagnar ) somnade och drömde dom SJUKASTE drömmarna, för det första sov jag inte riktigt  men jag drömde.. det va läskigt..

ny mobil imorgon, sim-kort om 3-4 dagar SEN ÄR JAG TILLBAKA PÅ BANAN!
nu ska jag njuta av att vara oåtkomlig

if I were a boy

asså jag vet inte vad det är ( kan vara att den är så jäävla bra!) men jag har lyssnat på den i tre dagar i rad...  okej att jag normalt sett brukar spela sönder låtar, men detta.. jag har en tendens att inte tröttna på hennes låtar heller, och om jag gör det så diggar jag dom efter ett tag igen haha :p

med tanke på gårdagens korvhandteringskurs ( nej jag gör INTE skämt ) så känner jag mig vällldigt taggad att gå till jobbet ( noot) jag är verkligen inte skapt för att gå upp så här tidigt :(

hoppas att denna dag bär med sig nåt kul, det måste hända snart! jag kreverar!!!

asså såna dagar som idag

önskar jag att jag hade ett förråd av sömnpiller... eller en gummiklubba..

man ska inte ropa hej förens man kommer från förfesten men det känns som att det kommer att bli ytterligare en sömnlös natt.. hade världens gosigaste dröm, kommer dock inte ihåg så mycket av den, men jag minns att jag jag INTE ville vakna men när jag vaknade va björn gustavsson med i rix morgonzoo och bättre än så kan man väl inte starta dagen? sen ville jag inte gå ur duschen.. jag kan verkligen INTE duscha på morgonen.. jag blir bara seg och vill gå och lägga mig igen.. dagens i-lands problem mee know men vafan...

varför kan det inte bara bli LITE som jag vill, bara en ända gång, jag lovar om jag fick chansen.. bur i guess att det blir bäst såhär... eller? JAG VILL INTE!!

hej! adda mig på msn! ludvig_den_store! undertecknad anonym

ja ni, man kan hitta mycket rolaga saker i sörmlands nyheter.. hoppas att det gick bra med att vara anonym! IDIOT

gårdagen spenderades som sig bör hemma hos my partner in crime, mattan.. och innan det i soffan då jag och mattan hade en väldigt intensiv telefonkontakt.. dvs att vi ringde varandra och tjötade i pauserna till DHW och gossip girl, mycket givande samtal blev det.. och för att inte vara sämre hos gansta pita himself så kollade vi på färjan ( we fucking love håkizz, trots att han är över 40 )CSI och boston tea party ( jag kommer nog aldig mer se på sex på samma sett igen, det är då ett som är jävligt säkert! tvi vale ) idag har jag bara hunnit med att.... jobba.. det va.... ehh låååång tråkigt som in i anot

helgen har spenderats i tät dimma ( vad hände med min vita månad?!) och på farfars kalas där jag och syster Terese bakispeppade som aldrig förr och med det menar jag att vi badade bubbelbadkar utan vatten och fnissade åt oss själva.. SKOOII! hoppas att det blir av att man tar sig dit i helgen.. det är ju så nedrans långt! tar fan 2 timmar BARA på pendeln.. yeye denna helg har också funnit en vän som lite likt mig kallar alla för "baby" efter att fått i sog lite alkohol ( men alla passar ju så bra i det!) och delar min åsikt om att "the footboll factory" är mycket MYCKET bättre än " green street hooligans" asså okej att han är snyggare, men filmen är DEFINITIVT INTE bättre :)


just nu skulle jag vilja ha en vän som skulle ut och traska med mig... synd att min pillow boyfriend inte är så mycket till pojkvän i dessa sammanhang..


tack för att ni lyssna! over and out!