min ängel är borta

jag vet att du mår bättre nu,
och att veta att du är där du hör hemma nu det är ju en tröst
allt jag kan göra är att hoppas att du vakar över mig,

vem ska nu minnas min namnsdag? vem ska ringa o sjunga som bara du kunde på min födelsedag? vem ska göra dina pannkakor o dina kakor?

jag fick aldrig en sista chans att berätta hur mycket du betydde för mig,
hur mycket jag älskade dig,
du va ju krutgumman som skulle leva föralltid!

tanken på att aldrig mer få se dig, träffa dig, få höra ditt skratt eller få krama dig gör mig alldeles svag.


jag saknar dig!

LATER!

kan ni gissa vad jag gjorde i fredags?

gårdagen spenderades på bästa sätt med min käre mor i nyköping. hittade inte så mycket, men en tröööja och två klänningar fick det bli.. senare umgåsades jag med lennie o mattan och vi släppte loss som aldrig för till gamla härliga slagdängor.. sen åkte jag o my partner in crime matilda aka mattan till järna för att möta upp benga och andra coola krabbar...kvällens underbaraste händelse va när mattan lägger sig i badkaret på sin jacka och utbrister : sara det va fan askönt, prova själv! seriöst jag skulle fan kunna sova här haha och tror mig det va fan askönt!!
 sen satt vi på stationen och va mer än lovligt hungriga, lät typ som den gamla scan reklamen, ni vet: ååh köttbullar.. köttbullar!

fast vi ville inte ha köttbullar utan max- hamburgare och kött o pommes med massa bea och kebebpizza med fett mycket sås!.. ( nyttiga clubben) varför blir man jämt så jävla hungrig på fyllan?

det har liksom snöat och det är fan underbart! snart är det jul! me love it!

fast den får gärna försvinna tills efter nyår så att det kan bli vår då:D

nu ska jag ner o krubba farsdagmiddag med min family... hare gött!


jag älskar dig men fan va vi håller på...

jaha ja denna dag har vart förödande lik alla andra dagar.. är så trött! man går upp, åker till skolan, är i skolan och försöker hänga med( orkar dock inte lyssna) åker hem... hemma då? nehe nej men då är man för jävla trött för att ens leva! hatar allt som har med hösten att göra!       förutom att den är så mysig...
 
(???)
nej men man vaknar, det är mörkt och när man väl är hemma igen är det lika mörkt som dödgrävarns chokladfabrik :( ( lite väl internt men det är ett ställe man inte vill vara på!!!)

jag börjar bli riktigt orolig för min lillasyster om jag ska vara helt ärlig... när ska hon börja krigsmåla sig? när ska hon supa sig full på HB och red-bull? när ska hon börja röka? när ska hon börja träffa riktigt olämpliga killar?
när?när? NÄR?!?!?

är egentligen riktigt bra att hon är lik sin syster som hon va i den åldern dock! ( förrutom det sistnämnda dock men men) herregud vilken underlig liten figur man var i den åldern.. skönt är ju att åren går och man växer ifrån det....

snart är det i allafall helg och det ska bli så uunderbaaart!! men jag måste nog öka min sömnskvot eller hur man ska uttrycka det... är på tok för trött för mitt eget bästa.. inget är kul när man är trött.. man går runt där med sitt eget lilla personliga regnmoln, järnkrans på skallen och tycker att allt i livet är rätt.... allt annat än underbart...

men för att inte låta allt för emo så kan jag ju avsluta med att jag gillar att choklad...



mitt tappra försök att bli lika känd som Xzibit eller hur fan han stavas?!?











måste btw bli mycket bättre på att använda min kamera.. mmm kyss

PETTER!!

jag vill inte vara här, jag vill vara frisk ju :(

haha kom just att tänka på att jag är nog den ända som gillar riktigt ruskigt höstväder... jaa, en lite parantes sådär..

helgen va som planerat inte ett dugg givande.. hur schöönt som helst.. jobbade i fredags med restan av dreamteam ( micke som va trött efter X antal timmar överjobbande och robbin som hade ont i axeln och kunde lyfta armen ca 15 cm... och jag va sjuk) men men det va ingen som klagade iaf :p
lördagen var soft värre då jag jazzade järnet i betongen eller vad man ska kalla det.. gagagagaaah!

IDAG KOMMER MATTAN O LENNIE HEM!! måste jag säga att jag är extremt KLAD över detta..

dom har dock inte vart borta så länge men tillräckligt länge för att man ska hinna sakna dom.. eller ?

haha