kommer inte ikapp mina hundar

Nostalgi är trevligt. Kommer ihåg när jag brukade lyssna på fattaru haha. Jag fick låna en skiva av Bebbe som jag spelade repig i min CD freestyle. Åh härliga tid!


 







Jag och Mackan är ihop :)







Han vet bara inte om det än. He´s so damn hot! och jag ser ut som en tönt. Vi kompletterar varandra väldigt fint!!



Helgen bestod av ensamhet och trevligt sällskap, men jag längtar till att få svira till ordentligt. All in or nothin är ju något av ett motto. Har blivit sjukt lite ALL IN på sista tiden.

Har kommit på att jag är smått besatt av Paradise Hotel! Det är fan skräpTV när det är som bäst!! Kan inte få nog av reallity serier. Hur efterblivet och puckat den än är! Tror förövrigt att Jackie vinner. Vet inte varför mendet känns bara så.
Hon är så jävla fascinerande! Ena sekunden är hon HUR snygg som helst och i nästa ser hon ut som något Picasso drog ihop på en pisskvart. Men jag tror att hon ror hem det.
Gjorde förövrigt ett test som visade vilken dokusåpa som jag skulle passa bäst i, och tro fan att det blev Paradise!! lyckligt. Sen frågade jag mamma om hon skulle kolla på TV om jag va med i en dokusåpa.

"Men Sara, tycker du inte att man sjunkit väldigt lågt om man känner att man måste göra något sånt för att trivas med livet?"

Jag svarade henne inte.

hon-med-fönen tar fan över mitt inre!

för tro fan att jag har FINpotatis på spisen och 2 hungriga ungar som ligger och kollar på film i väntan på att utfodras. 
Fick höra om Mattan och Lennies gårkväll FAN VA JAG DIGGAR ER!!  jag har grov abstinens just nu!!

 Fan va det kryper i mitt skinn lite grann just nu. Det spritter i benen och öltarmen gapar och skriker, fötterna i princip ber om att bli misshandlade och i huvudet spelas en revy av sommarens bravader upp.


Men jag värmer upp med lite BAGINDABOX rödtjut innan mitt finsällskap kommer och livar upp stämningen i mitt höst sinne. Fan va djupt det blev! då har jag ändå bara tahit ett glas.. SCHIESSE detta kan ju ta en ända med förskräckelse säger jag.


Nu är det bara Mattan brun som saknas :(


     




FANTASTIC FOUR 4 LIFE!!




hhehehehee

hörde en så jävla pampig låt på radion imorse!



It´s dangerous to live I am told,
this planet looks so cute but I´ts cold

SHULULULUUU!!

Ni skulle bara veta vilket disco ni missar på sambavägen ikväll asså! Jag har FF i helgen och herminator, terminator ALLA FÅR KOMMA!!

Jag är så jävla pepp! Jag är också så jävla ensam.. Men det är inte mindre roligt för det!
Sååå vad står på agendan ikväll..... Ja det är snart duschdax igen. Sen har vi ju alltid Idol. Kanske suger i mig ett glas vin. Eller två. Eller tio.


det visar sig! :)


WHEN THE DRUGS DONT´R WORK NO MORE YOU GET HIGH ON LIFE!!

Jaaa jag vet, börjar bli en relativt sliten kommentar i mina kretsar, men jag bara ÄLSKAR den låten. I´m in love. MMMMHAAA!!

ni sitter jag i mitt stilla sinne och undrar om min ernst ser ut som en snygg ernst eller om jag ser ut som en mupp med gardiner framför ögonen. För det är så jag brukar tycka att det ser ut när jag har det. Som ett gäng gardiner alltså. För jävligt, hur fan plattar man en ernst?

Jag va modig igår! likt andra räds för mörker känner jag för tystnad. Men igår somnade jag i mörkt och tyst. Sen kändes det inte som att jag hade sovit ett jota.

FAAAN VILKET ONÖDIGT INLÄGG!! men men ha en bra dag kissekatter!


put my head in the sand

HE HE HE jag sket i att gå till tandis. Jag har utvecklat tandläkarskräck! (=har inte råd)

Har även kommit underfund med hur tråkigt det är att duscha. FY FAN va det är boooring. Gjorde en snabb kalkylering vilket gav mig svaret att jag i princip, långa mått mätt, duschat c.a 7000 gånger SÅ jag badade istället, tänkte : tjejer brukar ju tycka att det är "supermysigt och avkopplande"
Jag fick panik.

Nej nästa gång blirre turredusch och peruk som gäller!!





och för er perversa jävla vill jag bara tillägga att det är balsam som är splattat i ansiktet och inget annat.

som om dagen inte kunde bli sämre...

så får jag reda på att min kille Cimon ( jaa han från paradise hotel, och nej han vet inte om att vi är ihop) har hånlat med Jackie Ferm :(

WTF?!

men jag förlåter honom :)

nej men vafaaaaaan!

*noo nooo noooooooooo* (skriker hysteriskt upp mot himlen, ni vet som dom gör i filmer när deras älskade dör)

 Jag befinner mig just nu i en personlig finansiell kris. För att råda bot på detta så hade jag tänkt, varför inte auktionera ut det jag inte behöver?
Tänkte börja med min vänsterarm, är ju högerhänt så vänsterarmen brukar normalt bara hänga längs sidan och vara ett relativt störande bihang!
Näst i tur står min lever. Nu när jag ändå inte har råd att förtära alkoholhaltiga drycker har jag ju ingen användning för den.. SÅ KÄRA VÄNNER jag säljer till högstbjudande !!




                                               



det löser sig ännaaaa

FUCK YOU SVEINFLUE!!

JÄÄS SRR! jag har gjort, jag har tatt vaccinet! nu är jag fan odödlig. typ

hade en sjuihelvetes sovmorgon och sen mötte jag mattan, övertalade henne att ta sprutan. Hon vägrade tills vi väl satt där, sjuksköterskan med sprutan i handen " nu får jag be dig andas lugnt, andas du sådär kommer du att tuppa av, NEJ ta det lugnt! nu pratar jag med dig som jag pratar med barnen... sååååå jaaa andaaaas"

Jag då? nej jag hann inte ens bli nervös, inte ens lite pirrig, mattan tog ALL uppmärksmahet där hon satt och hyperventilerade med tårar i ögonen. Allt för dig min vän, allt för dig!

Nu sitter jag och väntar på dom utlovade biverkningarna. Jag blev lovad yrsel och frossa, svullen arm och orkeslöshet. Rockigare blir det inte. Men jag har inte ens lite ont, vem vet jag kanske t.o.m måste jobba på onsdag.


KYZZ O HEEJ


skulle sälja min själ om jag bara fick komma härifrån!!

jag borde vara trött, typ dödstrött. men det är jag ju självfallet inte!
hade det vart som det hade vart för några månader sen hade jag gått ner på hotellet och krävt tequila. Men nu ser det inte ut som det gjorde förr och jag måste betala. Jag.Gör.Det.Bara.Inte. Satt här och tänkte en stund och kom fram till att om jag hade haft pengar hade jag fan svalt min stolthet och gått ner och krökat ner mig iaf.

MEN så kul ska vi inte ha det! nej nej nej. Det har blivit ytterligare en fredag framför idol med naturgodis. Dock ingen bärs den här gången. Den fullkomligt skiner, ja skriker nåt så fruktansvärt, med sin frånvaro.

Nu ska jag nog sätta mig i matkällaren och smygsupa lite innan Melissa Horn äter upp varje glad tanke jag tänkt idag. Den här veckan.

har lite punkdröömmar. Punkdrömmar om rödvin och svarta jeans. Så jävla Polen. Fan jag saknar Polen


full like 9073470 kastrulls

HAHAHHAHAHA faan vi ba kööör!!

KOM OM NI KAN KOM OM NI VILL,

på idol, naturgodis och bärs @ my place... DE E ROCK!

veckan har ju vart relativt givande med diverse rödtjutskvällar.. eller 2 iaf, och det är 3 för få skulle man kunna säga.. både tisdags och onsdagskvällen spenderades på bästa sätt hos the one and only Tuttis! Love it
I onsdags lyckades jag till och med övertala min bästa vän (som jag tyvärr bara har för vana att träffa på pendeln hem och sen hörs vi inte på flera veckor) att haka! inte illa pinkat ska ni veta. Efter c.a en halv timme, timme har vi kommit in i en diskution, som jag inte minns vart den började eller varför, men den slutade typ här

han : ja, men asså ni är ju bara sexiga på avstånd..
jag : haha va? hur  FAN menar du nu?
han : ja men asså JA! ni är det! och sen när man hängt med er ett tag, ja då är ni ju som vilket grabbgäng som helst!

så fick man det bekräftat!


tvi usch fy och blä vad jag saknar den mannen! men det är det som är skönt också, vi behöver inte prata varje dag, vi behöver inte kallsnacka om skitsaker när vi väl ses.
Vi vet vart vi har varandra.
Det har vi vetat sen konfalägret.


nej nu ska jag ner och hämta en till bärs,
känner jag mig själv rätt blir det en bärs för mycket och melissa horn några minuter för länge. om ni har riktigt otur blir det nog lite Thåiz också, gud bevare oss väl!

fast för tillfäller nöjer jag mig med den skönaste slagdängan norr om Sveg!










fuck!

jag ska aldrig mer säga att det ska bli en bra dag!!
sist jag gjorde det va jag på väg till jobbet, såg upp på löven som föll. skitvackert så då sa jag : idag är en bra dag. 3 minuter senare går det upp för mig att jag öppnar visst inte, jag börjar klockan 2!

och idag kom jag på att melissa horn har konsert. Då blev jag lite upprörd

kan inte skilja på

fan vilket tråkigt jefla veduur!
men! jag har iaf snott mattans spotify och gjort mig en egen playlist hehehe STIG SA ATT DE VA OKEEJ!
äntligen! som jag har längtat! sitter och lyssnar på florence valentin och rockar loss.. det är festligt som fan som kom om ni kan, kom om ni vill!

idag ska få bli en bra dag :)




the party dont start til I walk in



jag ÄLSKAR musikvideos som är som denna! jag blir så jävla pepp och hetsig! me like me LIKE!!
sen att bruden är ascool, läste en interjuv med henne och på frågan "har du någonsin fått ditt hjärta krossat" svarade hon
"det va en kille som försökte, men han va en tönt"

ja jag diggar´t!

och idag ska jag in till södertälje och fixa nytt pass till mattan. det ska bli rockigt

om jag nu får tag på henne

skulle inte tacka nej till en fribiljett mot himlen, är du därute någonstans?

jag finner det fascinerande att så sjukt roliga människor i verkligeheten har så JÄVLA trista bloggar..

finner det också facsinerande att jag hellre tänker tillbaka på gamla minnen istället för att fokusera på det som händer nu, kanske försöka göra allt lite lättare NU istället för att tänka tillbaka på allt.
Men det är ju jävligt svårt när man haft en supersommar. Klart man saknar det, allt är så jävla mycket lättare. Sen vet jag inte riktigt VAD det är som är svårare på hösten och vintern. Det bara blir det automatiskt.

haha! fan va fail. börjar med att hacka på tråkiga bloggare och följt av det : VÄRLDENS TRÅKIGASTE RADER. verseguud jag bjooder.






bryggan by night, wino and en jävla massa tjöt (kom inte på något bra som rimmade på night)





inatt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen, jag fick aldrig någon chans

skulle inte tacka nej till en fribiljett mot himlen

känner mig rastlös och irriterad
dödstrött och på bristningsgränsen
orolig och fundersam
det är en sån dag som jag inte har tid eller energi till något annat än att bara försöka reda ut röran i skallen. En sån dag som man har klaustrofobi i sin egen kropp. Lämna mig bara ensam!! eller ge mig nåt annat och tänka på.
Mina tankar är på villovägar