GRÅTT NYTT HÅR!!

Jag och Mattan peppar till med Lill-Mattsson och hennes crew och trivs.

Nu tänker jag gå och bli glittrande ano-packad!

LÖÖÖÖÖV<3


true colors

träffade mattan, fikade, drog till c00fer, drack bubbel och käkade jordgubbar, blev fulla och fixade efterkaka.

jag ska jobba imorgon, kan bli spännande....

idag=kalas
imorgon= FETT MED PARYYYYY

undrar huuuur det kommer attb sluta....

MEEEEN ORKAAA

jag skrev ett par/ganska många rader..

sen förvsann dom. fuck you puss och kram

lite ostkaka senare... wait for it...

............Jag är genast på bättre humör!! Sen kan rödtjutet till ostizen ha sin lilla påverkan men det väljer vi att igga idag tycker jag. Vet ni vad det enda som saknas nu är? jag har ganska många alternativ. Eller önskningar, men man får väl vara realistisk.

Jag önskar just nu att jag va med mina bitches och firade mattan blooomizZ. Varför jag inte är där? nej för att jag som sagt inte kunde sova och va så sjukt död. Nu vill jag inger hellre än att sätta mig på tåget och åka dit. Guess what? jag skulle gjort det om det inte va vinter. FUCK att jag jobbar imorgon!

har även färgat mitt hår. Mamma sa att hon kunde göra folie-slingor.

KIDS remember! När din mamma säger att du sjunger fint, att lutfisk är gott, att julafton inte ska bli en fyllefest och att hon BARA röstat typ 4 ggr på Calle i idol.... Hon ljuger. Detta gäller även när hon säger att hon kan göra folie-slingor!


   





BTW vill jag bara tillägga att min mamma är en av dom skönaste människor som gått i ett par skor och jag diggar henne till tusen!! för det mesta:) as we speak står hon och diggar till UB40 red red wine.

Du lever för stunden precis som jag

det är jag, Lars och tvivel. Det där som stör.

Känner mig så oinspirerad. Sänkt. Nere Depp. Kalla det vafan ni vill, men just nu har jag bara svårt att sätta ord på det. Jag vet ju att det är för att jag är trött. Blir alltid såhär när jag är trött. Har vart så enda sen jag va liten. Det sjuka är att jag tänker på konstiga saker som går vridna vägar, FÖR att jag är trött. Men det är dom tankarna som sedan ikväll kommer hålla mig vaken. Få mig att vrida och bända på mig tills jag ger upp och tänder lampan igen.

På tok för många nätter har jag hört:

 "klockan är midnatt, det här är ekot","klockan är ett, det här är ekot" följt av lite musik och sen "klockan är två, det här är ekot"

Jag misstänker att jag liter brist på kvalitetstid med mina vänner, lider brist på alkohol, jag lider brist på romantik, jag lider brist på ljumma sommarkvällar, lider brist på att somna till Thåström.

Sommaren är magisk. Alla har tid att ses, alla orkar jobba fast man bara sovit i två timmar, alla har är glada. 

 Jag kan inte sätta ord till hur mycket jag saknar sol och värme, coronas och rosé, att sitta vid nybrokajen och träffa nya vänner och möta solen.

NOG!! Ofattbart, patetiskt och orimligt är vad det är.


It hurts with every heartbeat

det svider till i hjärtat när jag tänker på vart mattan och lennart är. Eller ja, jag vet ju inte vart dom är, men jag vet att dom är ute. Firar Blom utan Blom liksom.
Det svider för att jag vill också svira!!
Det svider för att jag jobbar imorgon och jag känner att jag inte alls vill det!
Det svider även till lite för att jag saknar sommaren så sjukt mycket.
Att en bild kan få så många minnen att poppa upp i skallen, helt jävla galet.
Fy faaaan va det inte är kul. Fan va jag känner att jag vill dö lite faktiskt.

BLOM!! misströsta ICKE!! jag firar dig på eget håll! jag kör en André Wickström och har party i huvudet





Här uppe är det drag vill jag lova!!


Mormor = Fashion

Sitter väl placerad i soffan @ granpa´s. Snart är re krubb också KYCKLING. Jag älskar kyckling. Även om dom är söta. Love em.

Sen ska vi hem. Sen ska vi hem. Sen ska vi hem

MATTAAAAN BLOOOM FYLLER SYSTEMBOLOGSREDO.
Det är fan större än att fylla byxmyndig.
Så nu är fantastic four fyllda 80 barre. Känns som att det skulle vara något värt att fira! För att citera min kloka vän Mattan brun: "det som är värt att fira, det firar vi, det som inte är värt att fira, jaa fan det firar vi ändå"






HAPPY B-DAY MY BEAUTIFUL FRIEND<3


bojkottar juldagen

Har haft den mysigaste julen som jag vart med om. Började med att vakna av att jag hörde änglaspelet och hur brasan sprakade och doften och nybakad bröd SÅ SJUKT MYSIGT!! Sen fick jag liksom en DATOR!!
Sen kom Henke och Bella och så jazzade hela familjen in på småtimmarna med julöl, ost och sällskapspel.

Idag så jobbade jag. Det va värdelöst, fast vi hade rätt kul. Jag gjorde slag i saken och uppfyllde min dröm att åka på varubandet. Det va t.o.m roligare än vad jag hade förväntat mig! Så om ni får chansen att göra det så ta den! jag rekommenderar det STARKT! jag låtsades vara ett mjölkpaket. Ja jag är ju aif lika msidig som ett så det kändes liksom passande..

Nu sitter jag hemma och kollar på TV med MIN NYA DATOR *stolt* i knät och förbluffas över vilka skitprogram som juldagen har att erbjuda. Så har jag bakat också. Jävla juldag för mig med andra ord!! 

Har riktigt gon ska ta att berätta :D 


men vafaan!

när jag nyss kom ner efter min snyftfest ser jag att jag fått ett mms.

Weeii tänker jag, det är ju inte alla dagar man får det!

Vad som visas på bilden är inte heller något man får skåda varje dag.

Sitt livs kärlek i armarna på en annan kvinna. Inte vilken kvinna som helst utan en riktg manslukerska!

Cimon Lundberg i armarna på Linnea Runesson.

HAHAHAHAHHA fucking lööööv it! sätter en hunka på att hon lyckas ;)


vila vid denna källa

Jag är besatt. Som av en demon. Fast det är ingen demon, utan det är är PH.
Jag vet, pinsamt, but I just can´t get enough!

Varje jul är ju den andra olik mer eller mindre, jag är oftast sjuk  (har väl något samband till min förkärlek till ballerinaskor) men de senaste 2 åren har lyckats vara smått...... påfrestande

För 2 år sen gick mormor bort. Det blir ju ingen riktig jul utan mormor liksom. Hennes kakor, köttbullar och omsorgfullt inslagna julklappar,  utan hennes närvaro och hennes gnäll när isen har smällt i glaset på drinken (det smakar ju inget!)

Förra året trodde jag att det var min sista jul med pappa. Att ständigt ha i bakhuvudet, att det är sista julmiddagen vi har hela familjen, det är sista julklappen jag ger honom, sista gången som vi skrattar till kalle anka, det har en tendens att pajja julstämningen

I år gick Iza bort. Kan tyckas fånigt att sakna en hund. Men det är enbart naturligt att sakna något som faktiskt funnits varje dag i 12 år.

Men likt pappa finns finns även minnen kvar. Och för mig är det va julen handlar om. Familjen, de som vart där och dom som finns kvar.




    


Åh va jag saknar min sköna mormor!! Sån jävla krutgumma. Så jävla rolig. Så sjukt saknad

När jag tänker på pappas resa blir jag så överväldigad av stolthet! världens starkaste man

Tjocka korven har gjort att det inte är lika kul att komma hem längre.



I´m somebody special

FAAAAN jag fattar nada. I brist på nya händelser tänker jag tillbaka på sommaren istället. Ja men det va ju smart tycker du eller ? NJET

nu sitter jag bara här med massa saknad i bröstet. Saknad av sommar och sol, svira och bärs, rödtjut och södermälarstrand. MEN livet går la vidare.

Snart ska jag till jobbet. Jag ska jobba i 4 timmar.

Jag har verkligen INGET vettigt att säga

upp på sociala och ner på systemet

Gårdagen firades mycket speciellt. Innan jag åkte hem drog jag förbi Mattan, drack te och käkade renskav och klagade på Alexander Nilsson medans Mattan dreglade över honom. Sen åkte jag iaf hem. Hemma bjöds det på köttbullar och potatis så jag krubba igen (jag är inte bara tjock, jag är glupsk också)
Sen styrde mig stegen mot min andra Matta (så att säga) Där det glöggades för fullt. Det åts även en halv burk pepparkakor, en ost och en påse julskum innan det intogs även en intag av föda bestående av en hamburgare av vår kära Mattan när hon kläcker ur sig

"faan, asså jag blir lätt illamående av glögg tror jag"

Skyll på glöggen, gör det!!

Mätta och belåtna slänger vi oss i säng för att kolla på "oskyldigt dömd" när jag till min stora förtjusning upptäcker att jag ligger i en, jag vet inte vad det heter, men en ställbar säng! Så där ligger vi som idioter och åker upp och ner och finner det hur fascinerande som helst. När vi tröttnar somnar Mattson. Och sen jag

Denna dag har inte innefattat särskillt mycket. Blev bjuckat på frulle på tekannan och det tackar vi för! Nu ska jag ner till Maria och kolla på "svenska hjältar" galan och PH. GOOON




   





månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får. Då går det som det går

Jag är så jävla seg och hungrig är jag också!!
P-fest igår och det va jävligt kul!! Jag vann t.om en tävling!! Hahaha älskar att alla personalfester ser likadana ut. I början sitter man och pratar stelt om jobbet efter ett par glas börjar konversationerna flyta på lite bättre och sen blir man för full och gör bort sig totalt. Handen på hjärtat så trodde jag att det skulle vara jag den som skämdes som en hund på jobbet på måndag, men det klarade våran chef så jävla bra själv så jag slapp!! :D glatt

Sen vart det utgång på 550 sen efterpärla med engelskspråkiga män och min Jemps. Sen drog jag mig hemåt till mina extra päron Henke Hängpung och Ellisnor och crashade deras soffa och åt upp deras ost:)

vilken överraskning dom ska få nu när dom kommer hem och ser mig sitta kvar! haha dom hade nog hoppats att jag skulle åka. Jag ska åka. Snart. Men jag tycker att det är så mysigt här.



Nej om man skulle ta tag i sitt liv.

Det snurrar i min skalle.....

Hur det gick i måndags? Röjigt va ju bara förnamnet. Började lite försiktigt i Sturehof och slutade i skumpa efterfest på Grand.

Nu sitter jag här och längtar tillbaka lite granna. Som vanligt när det känns som att jag har jättemycket att skriva blir det nada.
Har kommit åt någon rackarns knapp på datorn så allt typ är fuckat och jag fattar inget! Ja man är väl ingen datatekniker direkt.

PUSSPÅERNUSKAJAGTILLJOBBET!!


Har punkdrömmar

och jag tänker leva ut dom med Lennart kvällen till ära.
Mina vilsna, stapplande steg förde mig nämligen först till systemet och sen hem till min vackra vän! Nu är inget omöjligt..

Jag funderar VARJE gång jag är här, och varje gång jag åker härifrån, VARFÖR ÄR JAG INTE HÄR OFTARE?!
Som min kära vän Linnea är väl varse om, vilket ni kanske inte är, är det faktum att jag är kär i denna stad!

I <3 STHLM

VI BAAH KÖÖR inga konstigheter här inte!


   

I fly fresh 4- EVAAAH

Jag har liksom inget att berätta men känner att jag vill skriva ändå.
Tyvärr.
Jag va så jävla het i helgen. Fan så sjukt kul!
Först jobb, sen till Linda, förfest hos Fiskiz, sen flamman, fyllekäk för hela slanten, paltkoma på nattbussen till sthlm, utgång med HerrManu och hans crew, efterfest med en drös okända människor, gitarrspel och staplande steg I´M ALIVE!!


Idag känner jag för att åka till Linnea och jazza runt i stan och öppna eld.

see you suckaaaahs


Min vovve är borta:(

Nu kommer det inte längre någon som kommer och hälsar på en när man kommer hem,
Ingen som kräver få minst halva mackan och sitter och dreglar när man sitter och äter
Ingen som ylar hysteriskt när glassbilen åker förbi
Ingen som lägger huvudet i knät och kräver uppmärksamhet
Ingen som skrattar när man kommer hem

Det är så jävla tomt. Min lilla fis