en till mig och tre till rösterna i mitt huvud!

haha jag har vart så duktig idag tycker jag=) haha

jobbat och pluggat som aldrig förr, inte ska man väl överdriva men jag har jobbat hela dagen och sen gjorde jag klart markandsföringen.. mycket viktig information!! vad sker resten av kvällen ingen vet? jag har iaf kommit fram till att alkisar är jävligt roliga! (tjuvlyssnat.se har dock gett mig den bilden!) haha sen är väl alla lite roliga på fyllan, men vad vet jag?

helgen ska jag jobba, jobba och jobba och JAG ÄR SÅÅ GLAAD FÖÖR DEE:D (noooot)

finns inte så mycket mer att säga.. vad kan jag säga meraa? jag vill gå hem med dig jag vill gå hem med dig, innan eftertänksamheten har raserat hela natten vill jag gå heem med dig jag vill gå hem med dig genom vårens första rodnande natt! JAAK ÄLSKAAR LARS!!!

nemen, om det skulle vara lite ost?


pussochhejleverpastej

aj lajk big böts änd i kään nat lyy

denna vecka i mitt hjärta, tisdag till onsdag va det kryssning med madde och company.. hade faktiskt ganska kul haha trots att vi va dom ändå under 60 så va det kanske inte så illa pinkat:p torsdag drack vi hemmagjorda rosa pantern och vin hemma hos lennie..
fredagen började med att jag försov mig och sen va det jobb, sen styrde resan till järna och där va det jävligt länge sen man va!! där va det även fett med odrag, så vi drog till hotellet istället.. där va det minsann lite drag:)
igår jobbade jag .. idag vattetusan vad man ska hitta på... jä jä det visar sig väl=) pösSsS

call me useless, just you wait, put me down and call it faith

haha denna dag denna dag... träffade alexandra på bussen och vi lyssnade på "om du lämnar mig nu" typ 3763 gånger, sen va det upp till skolan, ha filosofi och sen sluta.. anna ville inte gå med mig i skolan för att jag hade stövlar:( haha men alla andra ( tom Per tyckte at dom va fina!) haha kvart i tolv tåget hem och säckade på soffan vaknade av att jag låg i fosterställning och frös som ett inavel.. jaja en kaffe och en cigg va man ju som en ny människa!

Maria den fina fyller år idag! ska snart ringa och gratta henne! va sketalänge sen man pratade med henne så hoppas att hon svarar:p haha



the best song ever!!









I got this ice box where my heart used to be..

jiihaa denna dag har ju varit nåt UTÖVER DET VANLIGA och jag menar det verkligen.. har gått i min egen lilla värld heela dagen, när nån pratar med mig måste jag be personen i fråga upprepa x antal gånger och när jag väl förstår och ska formulera ett svar.. jaherremingetabock jag fattar själv inget av de ord som lämnar min mun och det blir mest massa mummel och osammanhängande stavelser.. och när jag läser, det ska vi bara inte tala om! fan allt blir bara en massa ord utan mening och inget jag läser hör ihop med någonting.. när ska detta sluta? utan att gå in på vidare detaljer, det är mycket nu!

men men har vart i skolan heelaa långa dagen=) ( jaa jag är stolt för det va fan skitlänge sen!) käkade lunch på nancys och det smakade ju som det kostade men det va bättre än det gråa fisken i sarrefärgad sås i skolan iaf!

sen när vi kommer till markandföringen tigger jag och anna till oss kaffe och kaka av christer.. han är ju så söööt faktiskt=) jag gillar honom, det ju mera än vad man kan säga om hor-svenska-läraren-jonas!! USCH!! jag tycker så genuint illa om den mannen!!

ska ner till morfar i helgen, man kan ju hoppas på att få vina lite men man ska inte ropa hej förns man kommit från förfesten som det va nån som henke kände som brukade säga.. måste vart en väldigt smart grabb det dära..

fan mattan skulle komma förbi och dricka kaffe men med tanke på hennes uteblivna sms och samtal antar jag att hon bangar..jag vill ut och gå! jag vet att det är skitväder, men jag gillar skitväder!! skitväder och lasse-lindh i mitt hjärta skulle man kunna säga.. även om denna duo i kombination med ett trasigt hjärta kan leda till självmord.. eller ja, iaf ett jättedeppigt emo! men men jag är verket självmordsbenägen eller emo.. sa ju att nåt måste va fel!!






du är strösslet på en glass, du är det roliga i hash:)

studentskiva i onsdags haha faan det va nice, hann inte särskillt många bilder tagna, men men synd synd.. förövrigt va kvällen inte alls särskillt lyckad men trots omständigheterna gjorde vi det bästa av situationen=)

bästa va fan när jag och mathilda står och sjunger på sean kingston, helt från ingenstans dyker de gamla fittorna ( mätz och lennie) bakom hörnet och sjunger vidare.. med tanke på att dom sagt att dom inte hade varken tid eller lust att komma blev vi så jävla chockade.. haha det va så jävla kul! taxi hem till bella efter stägning...
 vaknar av att lennie ringer, mår som jag förtjänat coh drar och käkar kebab med mattan, som inte mådde mycket bättre hon.. hoppas sabinas skiva blir bättre..

idag trotsade jag huvidvärken och drog till skolan iaf, va inte där i många timmar och sen drog jag och anna ner till maren bryggan och drack kaffe.. fan det va så jävla mysigt och sitta i vårsolen dricka kaffe, röka och snacka skit.. I FUCKIN LÖÖÖV IT!!!!

hoppas verkligen att allt löser sig.. skit samma folk får tycka att jag är rasist, men om jag får tag i turkjävlarna kommer dom önska att dom aldrig ens blivit påtänkta.. kanske inte är så stor på jorden, inte i orden heller, men JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!!!!!!!!!!! *he-he*  dom ska dö!! korv med bröd

JAG ÄR KÄÄR!


hjärtligt ihjälkomna ska ni våras! är ni redo att befrukta?

mee lööv nile city:D va faktiskt i skolan idag och det va så fruktansvärt tråkigt att jag seriöst kreverade.. det är fan inte helt och okej! men asså helt ärligt, jag behöver inte lära mig hur man skriver i kursiv eller fet stil i ett word dokument!! GAAH!! sen förde stegen mig och mattan ner på stan och jag hittade en underbar jacka, skitfin väska och VITA BALLESKOR!!! ( ja jag älskar vita ballerinas, det är så fräscht!!)

imorgon är det mina!! haha:D älskar att få som jag vill!

imorgon är det förövrigt den första studentskivan i södertälje ( som jag vetiaf) men men det är min klass och två andra klasser och som vanligt har jag noll koll och har egentligen ingen aning om vilka klasser det är eller vilka som går.. har inte heller någon aning om vad jag ska ha på mig, men vafan det lööser sig.. hoppas också att pengarna ska räcka :s

efter en sväng på stadens torg gick vi iaf hem till ellinor och drack kaffe, åt slemmig paj och snackade skit.
fan jag älskar att vara där! känns så nära till allt!!


jaja men hoppas att eran dag vart lika bra som min!! är dock lite rädd... nuförtiden är jag inte kallad sara.. jag måste fan införskaffa ett kodnamn:s haha!! NAAAT fuck it




harehej!!

herregud i himlen jesus på vattnet och moses i vassen...

asså vilka dagar det har vart! har vart i dimman hela lovet känns det som.. och som tacken för det fick man en aspippad röst och en urinvägsinfektion som heter DUGA! men det har det fan vart väääärt:D

jaa vi börjar i onsdags då.. det var en lång väntan, kändes det som iaf men men väl på båten drar jag och mattan upp och köper förkrök och sen är det att göra sig iording och sen IN I DIMMAN!! förkrök hos henke.. mitt upp i alltihopa kommer det nån gubbe som jobbade på  som vill ha våran musik och blir jättearg och undrar om jag inte kunde läsa... jag blev rädd och sen blev det tyst iaf ( dom tog austas iiipod) haha misslyckat! efter förkröket är dimman lite väl tjock, men men.. minns allafall att jag halkade i spya och det minnet hade man ju helst sluppit om man fick välja... USCH!! jääävligt lyckat blev det iaf:D







kryssningens raggningsreplik: " min pappa är rik vill du hångla?"
kryssningens låt: sean kingston- me love faan



torsdag morgon va det upp igen och fortsätta som stod på schemat!! fan va jag diggar asså!!
missade förövrigt tåget hem, och blev ensam kvar i sthlm, men lika glad va jag för det, drog mig hemmåt till kära storasyster, där jag somnade på soffan och sov en mycket orolig och inte så många timmars sömn.. haha






fredag: jaa det va ju bara upp och duscha och sen till gneppan town hem och hämta lite stuff och sen dra till mattan och lennie.. där fixade vi lite grejer och sen va det party igen haha pimp n hoe fest på hotellet som va min och lennies lilla hopkok:) riiktigt lyckat! hoppas att det blir en till temafest!!














lördag: vaknade pigg och glad trots få timmars sömn, lika glad va jag för det med gladast va nog... jag men aa en hamburgare och en dusch senare va jag och mattan pepp så vi tog varsitt glas vin.. haha börja föra två på eftermiddagen(?!) haha vii diggar det!!

  



faan vilken sjuk dag, kändes som att allt va en dröm.. jaa mycket sjuka bilder och semlor kastades annan vi kom igång på riktigt.. fest i saltskogs gård.. JIIHAA!! fick förövrigt vara dj:) sitter inne på sills måste jag ju säga ( naat!)







sen blev det utgång på o´learys.. det va kul som fan!! första tåget hem:)