remember Utah in the rain

jag är en idiot. he-he

är så inihelvetesjävlapisstrött och jag vet inte varför?! jag har ju fan vart jätteduktig och sovit typ hur länge som helst och motionerat och massa men nu är jag så slut att jag knappt orkar stå på benen.. känns som att jag är bakfull/fortfarande full/ har inte sovit under en hel partyhelg ( och I know the feeling) haha ja det va tider det, om man ändå kunde ha den energin kvar..  har ju dock en svag aning men men.. funtar på att gå ut bara för att få lite frisk luft.. känns väääldigt lockande nu måste jag säga.. är som en gammal nucka som suttit inne hela sitt liv och torkat ihop. vilket jag förövrigt också gjort. tror jag. eller snart iaf. JALLA!!!!

hoppas att energin kommer till imornkväll iaf. måste ha pengar! jag längtar så jävla mycket tills jag tar studenten och jag längtar bort härifrån!! jag vill inte bo hä längre! vill bo i huvudstaden eller göteborg eller nåt.. fan va underbart! AAH! just nu är det jag och babyshambles som hookar och jag måste säga att jag diggar varje second!!

jag längar till kryssningen också :D och våren, och sommaren, och hultan och Polen och att bli stooor skoiia, nej men jaak vill uuuuutt!




 haha mina ben ser heelt sjukt långa ut!! haha FREAK  men det va sommar iaf :)


what a nice day for a murder

nej nej, tro inte att jag ska gå lös med en yxa eller nåt.. riktigt så klaaad är jag.. nej men dagen har inte varit en särskillt lyckat sådan men vad ska man göra? man kan ju alltid se fram emot imorgon du vi får finbesök i gneppan town minsann  MANGE SCHMIDT GÄSTAR SAMBAVÄGEN!! känner mange rätt bra faktiskt, vi har minsann haft våra stunder :D

dagen har glidit förbi lite lagom smärtfritt sådär och sen kom ju harredarre och lyste upp en stund, det va ett bra jävla tag sen man såg den mannen.. ska gå ut och gå med lennie och mattan o mattan sen:D ska bli skoj.. jag har blivit så duktig faktiskt =)

kan ju ta och tillägga att jag är besatt!!

HAHAHA!! JAG DÖÖÖR!

Ett par ~18 sitter och myser på bussen. Tjejen lutar huvudet mot killens axel och han leker lite med hennes hår.
Killen: Vad tänker du på?
Tjejen: Har du sett Schindlers
list? Jag såg den igår, så jag sitter och tänker på Förintelsen hela tiden nu. Jag får så ont i magen bara av tanken på att något sådant kan hända.
Ett ögonblicks tystnad.
Killen: ...Va?
Tjejen (suckar): Jag sa att jag tänker på dig, älskling.
Killen ser nöjd ut och lägger armen om tjejen.



asså älska!


även om jag är lyckligare nu längtar jag alltid tillbaka ändå

PUUNKDRÖMMAAAAR!! luv it! jeje men men hemma igen... fett med tråkigt yaooooo längtar tillbaka till polackiland så det är inte nådigt!! så grymt, äckligt kuul TA MIG DIIT!!

resan började ju bra med tanke på att det var för dimmigt i krakow ( eller som jag och mattan diggar det= crackhoe) så vi landade i warsawa och fick åka buss i 5 och en halv timme istället för 20 minuter.. inte så jävla pepp med tanke på att polens infrastruktur inte kan bli mycket sämre... men men


tisdag besökte vi auschwitz och de va ju inte så jävla pepp.. så svårt att ta till sig vad som faktiskt hände där..


onsdag inte mycket haderajan:) haha blidde liite för mycket av det goda där på slutet haha hamnade på strippklubb men inget mig emot!! haha va sketakul=)


torsdag blev vi väckte cirkus en kvart före vi skulle dra och då va det fotvanding i krakow som gällde:s kolade vippen och mathilda tog priset för dagens citat " jag har aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv" haha såå sant så sant kändes som att man hade bly i ådrerna haha
på kvällen va det party för hela slanten med tanke på att det faktiskt var våran sista kväll... hamnade på ett sketamysigt ställe där ett kärt återseende befann sig...

fredag hem :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

bye bye bruket

jaha imorgon är det dags! upp klockan fem ( ja jag vet borde sova men vafan är piggare än en liten mört på speed!) sen bär det av mot arlanda, POLACKISHLAND HERE WE COME!!! se upp alla polacker haha

kul att vara där och inte ens få kröka =(  men men vad ska man göra är trots allt där med skolan... booooring men som sagt men men kvinnor och barn..

dagen till ära har spenderats i möllan och där blidde det guitar hero för hela slanten och sen hemma packat and so on... har förövrigt storstädat my room och det va mycket nödvändigt... sen har man sagt förväl till mattan o lennie och det kan ju inte göras bättre än att kolla på en tung film.. det va fight club som stod på listan! gryyym rulle.. men efter halva filmen infann sig paniken över att jag inte packat en pryttel så det va dags att gå hem.. nu är jag hemma igen efter en inte så lång, men trevlig promenad med lennie som inte heller va så trött.. 
 
kommer att sakna er! I WILL NEVER FORGET YOU!!!

kommer hem på fredag och då ska jag jobba, så vill ni träffa mig vet ni8 vart ni ska leta:p ha det så bra nu! gläm inte margit!

nej nu är det fan sleepy time

vart är sommaren?

nej jag vet att det är ett bra tag kvar, men jag lääängtar så jävla mycket.. och horvädret utanför gör det ju verkligen inte bättre.. vet inte om det är beror på det, sömnbrist eller om jag bara fått en släng av influensan men nåt är det och det är inte kul.. så nu ska jag spendera hela dagen genom att förbereda mig på att sluta smooooka och kanske packa lite ( ska ju trots allt till polackishland om 5 dagar :s) och försöka att inte deppa ihop totalt... haha men ni känner mig!

ikväll kanske det blir utgång.. har verkligen inte lust med det och det har inte min plånka heller kan ju tillägga. men fan det känns som att det är precis det som behövs nu!!!

sist jag va ute hade jag o lennie såhär kul :p





vi är dom bästa konstnärerna i sitt slag!

blondinsvin, brunettsvett och fisseslem

jag älskar mitt meningslösa liv!!!!!!!!

kom på att jag inte sett dagens ljus sen typ i fredags och både jag o lennie funderar starkt på om vi är vampyrer, vi dricker dock inte blod utan bara alkohol ( händer alltför sällan om du frågar mig men men)

så hur ska man summera detta lov då? jo jag kan ju börja med att blondinbellas videobloggning har en avsmittade påverkan vilket leder till extremt många, onödiga, men ack så roliga små filmklipp på lennies mobil,

man har även bittert fått erfara att ett jullov kan inte vara föralltid för att imorgon väntar den hemska början på det nya livet... nu är det slut på festandet, rökandet och allt annat som gör livet värt att leva..

iom med att lovet tar slut försvinner även alla dessa gyllene tillfällena att göra helt sjukt spontana saker som tex klockan halv elva en vacker natt  bestämmer man sig för att gå ut trots att man sitter flötig som ett gammalt smörpaket,
 skicka roliga och ironiska små sms till en man vars hjärncell inte klarar av mycket mer än att simma runt ( blev dock rikskändisar så det va det väärt:D)
eller att inte mycket mer bättre för sig så man pissar off alla på hotzone så man blir bannad ( bara 4 ggr så det va ingen fara) eller att bara ligga hemma hos mattan o lennie och slökolla på porrfilmer på youtube...

måste jag tillägga att detta lovet har varit det roligaste  på länge?

naken man springer naken på konsum

vad ska man säga? hade iaf sjukt kul igår! hoppas att alla andra inte hade allt för tråkigt haha älskar fan nyår! det är fan inte alls överskattat! det är bara att inte ha några förhoppningar så blir fan allt kul!!

dagen började med att jag vaknade och sen blev det bara bättre och bättre, middag och förkrök hos mattan o lennie och sen styrde vi stegen mot stanleys.. helt sjukt underbar kul bra. denna dag och dock int varit lika uppiggande måste jag ju erkänna.. överaskade mamma och pappa med en feting go´ frulle iom jag får säga det själv och det hoppas jag att jagg får! he he

nu sitter man och kollar på smala sussie och jag fan bara dödiggar den filmen:D 
jaja men what ever matt som mattan skulle sagt.. kyss o hej leverpastej