vi är lördagens änglar som virvlar i stan!

satte mig vid datan för att ladda mp3, men nu har jag suttit här i nästan en timme och upptäckte att just fan, jag har ICKE kopplat in den...

lördagen va jävligt rockig började med att spenadera 2 timmar framför spegeln och undrade vafan jag skulle ha på mig, och efter ett smått alkoholintag kunde jag fortfarnde inte bestämma mig ( det brukar ju ge med sig a la valborh men ICKE IDAG!) inte så lyckat.. han knappt sätta foten innan för dörren när hon visar mig DEN SÖTASTE KJOLEN JAG SKÅDAT! jag fick låna den, och sen gick jag och myttade om att det va hon som hade sytt den ( som tur va, va hon också med på noterna, så hon spelade snällt med) sen va det taxiresa hem med en sur taliban som INTE gillade att lyssna på musik, jag bad honom höja hela vägen, men jag märkte ingen skillnad.. yeye har inte haft så ont i huvudet på länge.. på söndagen alltså hmmm


igår och idag har jag jobbat, inte mer med det, ska jobba nästan hela veckan så det är väl bara att vänja sig I guess men what the fuck lika glad är jag för det som man kan säga.. ser fram emot lördag OCH söndag.. på lördag ska jag nämligen träffa grannie och farfar som jag inte sen min student om jag inte minns helt fel ( och så kan det mycket möjligt vara mitt minne är inte som sig bör) och på söndag ska vi ha glöggmys och pepparkaksbak hos sabina..

jag och mattan va ute och gick i 6 stycken - grader som jag så fint uttryckte mig hur länge som helst och jag ville tametusan inte gå in! wonderbaaar! fast jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte saknade sommaren.. men men den kommer väl tillbaka nästa år får vi hoppas



catch you on the flipside!

ja gårdagen hade inte mycket att erbjuda förutom jobb och en äcklig dry martini... jag och mattan blev dissade av min lillasyster och hennes vänner ( dvs att vi inte fick komma på deras 92:a fest) jag och mathilda funderade seriöst på att klä ut oss till snigga 91 killar ( har dom fortfarnde hängbraller och wu-tang tröja och trucker keps? ) och sno min syrras moppe och våldgästa dom.. vi ångrade oss och mattan drog sig hemåt och jag kröp till kojs..

nu är hos jemps och värmer upp inför en helkväll, vi ska fira att jenny äntligen koomit ut ur garderoben ( skoiia ) hon har levt i torka i cirkus 2 veckor så nu är det fan dags!

HÄPPHÄPP!!

jag bara undrar..

vad har man för liv, om man sitter och kollar på mingelbilder från stureplan klockan efter midnatt? men kul är det

jag är iaf glad att det har kommit snö, och mina nästan förfrysna fötter till trotts gick jag ut och gick med mattan.. inte välbehövlig vardags uppdate sådär, otroligt spännande..

nu längtar jag till första advent, när man kan sätta upp stjärnan i fönstret.. kom på nu att jag och bebbe blivit VÄLDIGT dåliga med vårat årliga pepparkaksbak ( mjölkrig ) det höll väl i sisådär 2 år i rad.. urpuckat.. sisst va det så jävla mjöligt i köket att bebbe dammsög köksbordet..  det va lite äckligt
 
ser till och med fram emot att tvinga i mig äcklig glögg ( den förmågan har jag fått av min mamma, tycka nåt är så äckligt att det är gott, skit skumt jag vet ) äta mandel fast det kliar satan i halsen och äta pepparkaksdeg tills jag kreverar, gå ut i snön med mina fula men ack så varma clark´s kängor och mula mattan, äta knäck som antingen är för mjuk eller för hård, för den blir ju nästan aldrig perfekt, och höra mammas och pappas obligatoriska fight ( detta händer VARJE DAG INNAN JUL!!) angående julgransbelysningen..

i fredags va det 1 år sen... just nu känns det som om det aldrig kommer bli en perfekt jul igen, inte ens en bra jul... knappt en duglig jul.. jag saknar dig så sjukt mycket!

ängskrasse och ostballar

jag har spenderat heela dagen inomhus... hur deprimerande får man bli? jag är äntligen hemma efter att ha spenderat x antal dagar hos min syster. har vart micket roliiigt.. jag har hunnit med en hel del måste jag ju säga..
tappat min mobil och och fått tillbaka den och lyckats spärra mitt bankomatkort i fyllan och villan är bara några få saker... herregud, när ska man växa upp? inte än på ett tag hoppas jag.. jag hatar mig själv för att jag inte kan sova om nätterna och jag vet inte vad det är som gör att jag inte kan somna..

gårdagskvällen spenderades som sig bör med mattan och mattan och vi hade fruktansvärt mycket att prata om! 
helgen som gått, kusiner, sjuka drömmar, ängskrasse, rapphöns and so on, listan kan göras låång

snart ska jag in till slödder igen ska upp och jobba klockan 7 imorgon... VAD FAN HAR JAG GETT MIG IN PÅ?

klockan är fyra och det är kolsvart ute?

när fan ska snön komma undrar jag?

en annan va ju på 550 i fredags och jag måste erkänna att jag är smått.... eller jaa jätte oimponerad
nej jag skulle haft roligare i min egen källare med en dunk hb och lingondricka...

jag och sabina drack vodka lime och blir förundarad över hur en människa kan bli så exalterad över just vodka...... och lime! sabina va frälst,  that´s why I love you hun!

jobbade igår och det va dött, lyckades bara bränna ca 4 satser popcorn, istället för typ 20 som föraa gången :) i´m making progress !!

nu ska jag försöka ta ut mitt feta arsle på promenaaad

jepp, än en gång är det bevisat

det ända man vill ha, är det man inte kan få...


smått frustrerande

inne i dimman.. bokstavligt talat

det är inte så att jag tagit mig en skön dagsfylla utan det är utanför mitt fönster jag ser denna gråa flytande massa.. så UPPIGGANDE!'

men men vad gör det mig? jag har vart inne hela dagen och kollat på min älskling.. james bond!
det slog mig att jag älskade honom i söndags, när jag kollade en snutt på casino royal, att jag älskat honom vääääldigt länge... jag minns när jag va tillräckligt ung för att inte vara ute och supa men tillräckligt gammal för att få vara uppe nästan hur länge jag ville, då brukade jag och pappa kolla på bondie boy, käka popcorn och dricka cola. 

ja vad ska man säga, james i mitt hjärta