I just cant get enough!

Firade midsommar med färgglada shots och dans. Men jag kände att det línte räckte! Därför tog jag mig i kragen och tvingade mina norska vänner att fira denna underbara svenska högtid med mig! Så jag Nie, Anders och Anna köpte oss en engångsgrill och hamburgare och åkte ut till en pöl och firade midsommar som sig bör! Jag fick t.o.m användning för mina binda-en-krans-skillz! Palllade bara göra en (det va bara jag som ville ha en för den delen) Får även frågan "kan alla svenskar göra det där". Nie är lite mindre begåvad än oss andra. Men grilla hamburgare kan han.


ihoptejpad toklack latino

överallt ÖVERALLT!! all over internet ser jag underbara bilder på folk som äter sill och dricker rosé i solen, på alla bloggar läser jag om dagar som spenderats med vänner och färgglada drinkar. JAG ÄR INTE BITTER!
Jag är bara så jävla less på att ha hemlängtan och SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT SAKNA ALLA!!

Nu drar jag och grillar med Nie och hans crew JAG SKA FAAN FIRA MIDSOMMAR!!!!!!!!!


Glad midsommar då!

Kom precis hem från jobbet dåraaa. Orre plingar på guran i bakgrunden och Jenny har garderobbekymmer och jag sitter som på nålar med ett glas rötjut innanför västen och vill ut och fira midsommar.

Jävla röta att allt stänger vid 3! FETT MED PEPP!!



    


Ses vi i dimman eller??


från och med du

Jag är tamefan toklack. För det första vaknar jag av att jag sakta typ kvävs i mitt egna slem. Medans jag satte på kaffe snikade sig Orre in i duschen JAG LACKAR.

Det slog mig för en stund sen hur mycket jag faktiskt saknar Södertälje och Stockholm. Kan det vara för att den förra sommaren va så underbar och jag spenderade den just där, är det alla människor där som gär städerna så speciella för mig, eller är det bara så att jag saknar STÄDERNA (trodde aldrig då menar ALDRIG att jag skulle säga att jag saknade Södertälje) Men jag gör det. Kanske är det stämningen, kanske är det alla vänner. Vad det än är så saknar jag det.

Den pirrande känslan som ifinner sig i magen när man glider in i Stockholm, den överväldigande känslan av lycka som kommer över en när man sitter i goda vänners lag och skrattar i humlan, den hisnande utsikten från mosebacke eller den totala eurofi som infinner sig när man står och studsar på dansgolvet, eller det underbara i att möta solen en morgon i nybrokajen plasserad i taniga armar.


Vad det än är. Jag saknar det. Jag saknar er.

allting kommer lösas och bli bättre igen.

Jag är ledig i 3 dagar. Vafan händer? JOO jag blir klappkanonkalkon förkyld. Mitt slem smakar var. Om den va någon som ville veta det.

Nu ska jag jobba anyways. Jag jobbar t.om på min födelsedag. Juli är en hormånad och jag kommer att jobba varje dag. Typ. Jag lackar ur.


stop crying your crybaby, why are you crying??

Idag skulle jag och Jenny göra något som inte hörde till vanligaheten. Vi ville inte bowla, det är för vanligt. Vi va på bio i fredags och det spöregnande så vi kunde inte ha piknic (hur fan det nu stavas) SÅ vi tänkte kultivera oss lite grann, så vi drog in till oslo och gick på krigsmuseum. Givande måste jag säga. Lära sig om alla krig Norge loosade i. JÄVLIGT intressant.
Krubba på fridays och sen va vi trötta att vi däckade så fort vi kom hem (börjar bli gammal tror jag)

Nu ska vi till puben och chilla.
'

PUSSOCHKRAAM

I just miss you, that´s all

Idag har jag och Jenny bara degat. Suttit vid Tv och ätit frulle och jag fick 500 lättfötjänta stålar genom att agera ulla-bella för en morgon HIGH LIVE!!
Nu ska vi ut och dricka rötjut och äta indisk mat (spääännandeee vaa) och sen ska vi stuffa!

Sitter och hoppas något så innerligt att Mattan kommer imorgon. Jag hoppas att ni mår bra, jag hoppas att Blom kommer och hälsar på i juli. Saknar er som faaan. Fortfarande liksom. Ba sådär.



This one goes out to all my heartbreaked friends. I love yah!





En hjärtesorg låt med lite klös i!!

There´s a party in Norwegian´s pants!

En annan har ju fått ledigt i 2 dagar FAN SÅ LYX! ska antagligen till Sverige med Jenny och utöka vårt sinande spritutbud.
Men så länge firar vi så gott vi kan på bottenskrapet på våra flskor (häxa FTW!) Så har vi söta Majken på besök och det är inte varje dag ska jag säga!



     



Ikväll har vi Bieber fever och lackar balle på alla som försöker. PUSS OCH KRAM


Så jävla fint, så jävla sant

Tänker inte sticka under stol (någonsin) med att jag tycker att Michaela Forni skriver så sjukt fint.
Tänker inte heller säga att jag inte grät en skvätt när jag läste det här, för det är så det är.





Vänner.

Vi ska alltid hålla ihop. Trots allt som kommer mellan och kanske förstör. Män och arbeten, karriär och kärlek. Allt det runt omkring är viktigt, men vi är viktigast. Den andra familjen man inte delar blod med men oj så många känslor. Vi som håller varandras händer när någon av oss gråter. Som tröstar och finns där. Som gör allt för att jag ska bli på bra humör när jag har ett krossat hjärta. Vi, som släpper allt inom en sekund och rusar in i en taxi så fort vi hör "jag måste prata" i telefonen. Vi som försvarar varandra i alla lägen. Vi som står upp för varandra. Som torkar bort varandras tårar och bygger upp varandras skratt.

Vänner är den andra familjen man själv har valt. Vi måste komma ihåg hur viktiga vi är för varandra, hur allt omkring bara är en bonus. Kärlek är så vackert men vissa pojkvänner kommer och sen går dem. De är en rolig bonus i livet. Men vi är familj. Vi bygger upp varandra när de som kommer sedan går och lämnar något trasigt kvar. Det är vi som lagar varandra. Som ger äkta komplimanger och bjuder på pizza eller lånar ut en schysst klänning. Som säger "jag älskar dig" och menar det, vårdar det, respekterar det. Allt annat är en rolig bonus, men vänner är på riktigt.







Saknar er så det gör ont i mig och jag tänker tamefan på er varje dag.



jag försöker suula häär!!

Jag fick just en påhälsning av en nyckelpiga. Jag blev glad eftersom jag fått höra att det betyder tur.
Den bajsade på mig och flög vidare....







We no speak americano!!!

Jag trodde att det skulle vara en lugn och skön, trevlig resa hem. Jag har haft fel förr, men inte så här fel. Någonsin. Vad jag kan minnas och jag tänker inte gå in vidare på det så jag ba kör.

Helgen började redan hemma i LILLESTRÖÖÖÖM på onsdagen, där va det byfest minsann!! (kan liknas med gnesta dagen och så lägger du till konserter och 10 öltält till så har du byfesten) Jag och min söta sambo stack tidigt från jobbet och "pyntade oss" inte som julgranar, utan det är bara så dom uttrycker sig när man fixar sig. Rätt skoj ordval om du frågar mig. ANYWAYS va det fest med Miguel, Fernet och den förtjusande blandningen av morgan och cola. Stämningen va på topp och kan liknas det citat som kom från Orre när Dina undrade vart vi va:

"Ingen idé, dom är i sin egna bubbla"


Kalas som sagt.


På torsdagen tog jag nattbuss hem och satt och trängdes med svettiga människor och arga fittor och kunde inte sova, utan spenderade mina 7 timmar där med att stirra på den röda digitala klockan. Mycket givande resa.

Väl hemma va det kalas och finaste syster fyllde 18!!!!  Hon drog efter att spenderat 4 timmar med mig *skär mig lite i armen* Men det går bra.
På kvällen drog jag mitt arsle till sthlm för att kolla på Teddybears med Mattan, Alex och Anders. Mattan och jag bejakade våra alkissidor och satt utanför och värmde upp med ljumna Sofiero och snackade skit med TakIda på andra sidan vattnet. Sen sket vi i Teddybears och åkte Insane istället. Sen drog vi till kvarnen. Varför vi alltid hamnar på kvarnen är tamefaan ett stort jävla frågetecken, det är inte direkt disco där, tvärtom. Antar att jag längtar till den dagen jag ska ta mod till mig och ställa mig på bardisken och skrika :BAJEENFITTAAH!!!
En vacker dag.......

Lördag minsann va det släkträff-ish och mer firande av syster, sen bar det av till Bissis residens enbart för att bli fylld med bailys-shots och övertalad att följa med till tullen. Som vanligt är det galet drag där. Det blev många timmar på dansgolvet och många kära (och vissa mindre kära) återseenden. GAUULET!

Söndag.
Whiskey-cola och blåa blend till frukost och en båttur hem. Sen skulle Lennart/Linnea firas!!
Började med att pimpla vin med hos Lennart med KS och Maria och sen bar stegen oss till F12.
Där tjålade vi öl från en obevakad tapp och fick shots av bartendern för att Linnea fyllde år dansade oss svettiga till sköna beats i timmar.




Kan ha vart den galnaste, konstigaste, mest härliga, mest oförutsägbara, blötaste och mest vilda helg jag vart med om i hela mitt liv! I. Love. It


Jag önskar att jag hade bilder att demonstrera detta med. Men neeej. Ni får helt enkelt tänka er. Eller nej snälla gör inte det



Frasse, this one is for you

Läste nyligen i min polare tillika favorit DJ blogg att han nyligen upptäckt att svenska reklamfilmer är tråkiga. Måste tillägga att är det nåt norrmän kan förutom att åka skidor, så är det baskemig att göra reklam!!

tine melk toppar fan listan













efter det är väl norsk tipping (typ svenska spel för den obildade)















loove it.

they say sleep is the cousin of death

Så jävla trött och rastlös. Så jävla död och pepp på samma gång. Vill typ skjuta mig själv i huvudet för detta. Plus så mycket annat. Jag har upptäckt sen en tid tillbaka att jag tänker så JÄVLA sjukt när jag är trött. Snacka om att göra en höna av en fjäder aZzå!!

SÅ!! när jag kommer hem till Sveazi förväntar jag mig en jävla massa party och en jävla massa chill!! jag ska ha, ska ha (!) MINST en galen utekväll, MINST ett parkhäng och MINST en minneslucka!! Jag förväntar mig detta kära vänner, jag överlämnar mig helt och håller, fullt och fast att ni kirrar biffen!!

jag känner alltid samma sak.

Jag sover längre. Vaknar och vill inte gå upp. Jag känner mig trött, sliten och omotiverad.
Jag går ut och går. Tänker. Tänker massor. På hur det va förra sommaren. Vad som är annorlunda nu och vad jag saknar. Är grinig och iriiterad.

Det, mina vänner, är hemlängtan.

Just nu skriker varenda jävla centimeter just av det. Jag vill sitta ensam på balkongen med enbart mina cigaretter och en överdimensionerat vinglas och sura.

Så jävla dumt egentligen. Har ju inget att vara sur på. Kanske lite bitter. Bitter för att jag missade gnestadagen, bitter för att jag inte hinner hem till att fira min lillasysters 18 årsdag som hon planerat, bitter för att jag vill sitta i humlegården med mina fina vänner och ha det exakt lika underbart som jag hade det förra sommaren.

Ett är då säkert. Jag kommer hem <3

Jag ska hinna fira min lillasyster och jag ska fira min underbara vän Lennart. Så ska jag fira att vissa saker  kommer alltid vara densamma. Att jag alltid kommer att veta vart kärleken till mina familj och fantastiska fyran är.



IMORGON SKA JAG KRÖKA PÅ JOBBET!!! (dvs vinprovning, men det låter inte lika fräsigt)


nollkoll 1 och 2

Jag har jobbar hela dagen. Jenny har städat hela dagen. Vi ska gå till macken och köpa en film och softa. Det går sådär.


Jag: ska vi dra till esso?

Jenny: jaaa, ska bara svara på ett meddelande.


tio min. senare


Jag: skriver du en novell?

Jenny: neeee, ska vi gå nu?

Jag: jaa


en kvart 15 min. senare


Jag: ska vi gå till esso eller??

Jenny: ja




Det va för ytterligare en kvart. Vi gör inte många knop idag. Eller jag idag. Jenny är norsk, hon är jämt såhär. Hajja att man krökar