My lifestyle is killing me

Jag vet inte. Jag har utvecklat en kändis-crush starkare än den jag hade på Lars Winnerbäck efter andra gången jag såg honom live.

ROBYN

Jag älskar rösten, beaten, texterna FUCKING ALLT!!
Hon passar så perfekt överallt. På förfesten, på efterfesten, ensam hemma en tråkig dag, en dag man fylld av måsten så som att städa, tvätta och diska, när man betalar räkningar, på promenaden, på dansgolvet, när man masat sig in i duschen eller som nu, efter en helt OK dag på jobbet tätt följt av några kalla på Martin´s i bästa vännens lag och känner att man kan vara uppe hela natten bara för att man är ung och lever. Och för att jag är ledig imorgon.

Vill passa på att tacka Bellen för cidern som hon lämnade och Anders för vodkan han glömde. Det i kombination med mitt inernet är ett oslagbart sällskap en kväll som denna när min sambo tröttnat på mina ord och hennes pojkvän sover efter en fest i Oslo och min bästa vän antagligen sitter och spelar datorspel och mina vänner i Sweden sover eftersom dom har "normala" jobb.

Imorgon ska jag gå och banka skiten ur indiern som sålde mig en digitalkamera från helvetet. Du ska dödens dö efter berövad mig alla minnen i form av foton denna sommar.



 


Är det bara mitt hjärta som slår i takt med den här låten??  Älskar det.

I guess you can hang with me

Fan. Jag skulle bara vilja sitta hemma och lyssna på musik hela dagen. Men. Det går ju inte. Jag måste ju jobba. Disken diskas inte av sig själv, golvet är skitäckligt och tvätthögen bara växer, och växer och växer.

Låter som en schleten hockeymorsa. Jag ser bara inte ut som en när jag brukar vakna morgonen efter ( jag lovar att jag ska visa er någon dag, det är ingen vacker syn, men jag svär att jag bjuder på den) nu låter jag t.om som en. Sad.

Nej imorgon ska jag ta mig i kragen och gå till skattekontoret, träna, diska, tvätta, dammsuga, köpa nya kläder (alla mina kläder är trasiga/för somriga det är trots allt höst nu) duscha, klämma porisar.
Eller soova litee liiteee liteeeeeee tiiill...........




    






Kanske är de det som händer...

Va ute en sväng. Det känns nästan obligatoriskt en fredagkväll nuförtiden. Ni vet puben, martin´s och sen klimt.
Nästan lika obligatoriskt är detta ihållande regn. 
Ännu mindre obligatoriskt är att faktiskt ta den långa vägen hem i detta regn. Men det gjorde jag. Jag tog t.om en omväg. Bara för att gå i regnet. Jag önskar att ni älskade regn lika mycket som jag.
Jag gick bara där. Gick i spöregn och log för mig själv. Måste sett urlöjligt ut.
Men jag log av en anledning.
Jag gick och log och det pirrade till i min mage. Det slog mig att det va för att jag älskar mitt liv.
Och jag älskar mig själv.

Det finns något vackert att veta att man klarar sig själv.

Jag klarar mig utan pojkvän, utan bekräftelse från någon annnan, jag klarar mig utan mina bästa vänner och utan min familj. Klart det skulle gått bättre MED dom, men jag klarar mig själv. Jag lever för mig själv och ingen annan.
Tror inte att jag någon gång i hela mitt liv känt mig så ensam som jag gör nu, men just nu i skrivande stund, känner jag mig också starkare än jag någonsin gjort.

För jag vet. Jag har vänner HÄR som älskar mig, trots att jag är hetsig, högljud och överenergisk,
Jag har en familj som är vid liv och stöttar mig i vad jag än tar mig för,
jag älskar mig för mina positiva sidor och lärt mig acceptera mina negativa,

är inte det meningen med livet så säg?







Jag lever. Ni existerar.


kejsaren har inga kleeedeeer

MEN VAFAAN!! En annan skulle ju gå och lägga sig så man kanske skulle komma upp tidigare än 3. Men. vaniljte blev jordgubbar och vindruvot tills jag kastade in handduken helt och moffade ostbågar och glodde på bella & tyra show. Pinsamt.


puss och kram va


1650 va koden till porten

Jag hatar det här. Jag sitter hemma och bara stinker tåsås och är så jävla slut och så jävla rastlös samtidigt!! Sketajobbigt. Så jag dricker vaniljte, poppar svensk hiphop och läser bloggar istället. Så jävla DIIZZKOOO.

Gårdagen va så jävla sjuk. På ett kul sätt.

Jag övertalade Nie att följa med ut, fast han gnällde mest hela tiden och ville hem och spela dataspel. LOL (det är inte så att jag anpassat mig till hans nördbeteende, utan hans spel heter så. Skrattretande)
Ute träffade vi för det mesta våra homies till krogkompisar, en het bartender, en galen dansk som bjöd på morgan och jobb och min gayfriend som är straight. Jag vet det är jättekonstigt, men ni skulle förstå om ni träffade honom.

På väg hem skulle vi, som sig bör sätta oss på Bengt för att låta klockan bli för mycket eller bli uppätna av mygg, men det spöregnade så vi sökte skydd under tak och helt plötsligt stannar båda två med blickarna fokuserade på samma punkt.

Någon har glömt sin rullstol i taxikön.

Asgarv utbruter och sen blir vi förbannade för att det finns så dumma människor och sen våldtar vi rullstolen.
Rullar till Esso och lurar Kim tills han frågar om vi vill ha något och Nie svarar "jaa, ben"
Det va fan droppen. Sen jazzade jag hem och sov hela dagen tills jag skulle till jobbet.


Ett litet ps ba såhär. NACKSKOTT på alla fittor som tror sig ha ett innehållsrikt liv för att ni pluggar eller bara ger fan i att ha kul. Mitt liv, mina bekymmer, min huvudvärk FUCK OFF.

tack för att ni lyssna! over n out

my drinkin is killing me

VET NI VAAD!! Jag ska på LAAARS fucking WINNERBÄCK och underbara Melissa Horn imorgon!!!!! HAH! jag hör nog era avundsjuka suckar på andra sidan skärmen!! MOAHAHHA.
Sitter och väntar. Japp. Väntar det är det jag gör. Väntar på att Nie ska ringa så vi kan gå ut och käka för jag är hungrig som en fjolårskalv. Eller så hungrig så jag kan äta en. Vet icke.
Väntar även på att min söta lillesyster ska komma!! Det kommer att bli så glittrande glatt!!




Nie goess DDDDRAMAA



"SARA FÖRHELVETE!! Gud gav dig TVÅ händer av en anledning!! "





gillar´t



Carlsberg. Probably the best company in the world.

Jag sitter ensam hemma och jazzar. Det typ spritter i mina ben va. Jag är på kalashumör! Okul för mig att alla mina vänner va lediga idag. Ännu okulare för mig att jag är den enda som är ledig imorgon. Når som är så jävla fitt-cp-skit-okul är att jag (eller okej, min personliga ekonom Nie) kommit underfund med att jag pröjsar 50 % skatt. Detta innebär att jag är fattig som ett gatubarn. Så det jag kan göra är typ att njuta av det som är gratis. Ska nog sova hela dagen imorgon. Kan inte komma på annat som är mer gratis. Tragiskt.



   








I find it hard to love you

Kaffekokaren puttrar. The kooks i högtalarna. Jag fnissar för mig själv åt ett minne. Utanför gulnar löven. Det luktar höst. Jag gillar hösten. Men jag kanske hade uppskattat den mer om jag hade fått njuta av sommaren.

Bitterfittan är i farten och är sen till jobbet, so for you´re own safety. Stay the fuck inside




I´m still an animal

Nån sa någongång att det inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder.







I agree.


desperado

Min ursäkt till den kassa uppdateringen ?? S E M E S T E R.

Mottog alldeles nyss mini novell i form av ett sms från min kära sambo. Hon berätta om fylla, efterfest och idioter som tyckte hon hade för stora bröst (??) och jag saknade henne. Som fan. Ett styng av dåligt samvete sköljer över mig. FÖr hur mycket jag saknar henne, mina andra vänner i lilleström, min lägenhet ALLT så vill jag inte åka tillbaka. Jag vill föralltid stanna här. För det är här jag hör hemma. Med min familj. Med mina vänner. I Gnesta. I Södertälje I Stockholm.



vafan ska jag ta mig till??