you told me welcome I toke of my shoes

Det är cp fint väder och typ 1000 grader varmt och jag sitter inne och pillar navel. SKOI!

Väntar på besked om jag ska jobba eller inte (vill inte) vill sitta ute och dricka bira.

peppha peppha ta i treee. Om jag inte ska jobba Jag hatar att jag inte har andra vänner än mina working mates. Jag har liksom NADA att göra när jag är ledig. Syyyger

med en näsa som ett klippblock och fingrar som ett klot

Jag har en hylla. Den har stått i ett hörn på mitt rum och samlat damm sen jag köpte den för typ 1 månad sen. Jag har t.om lånat en sån där WROOOM borr. Men med tanke på mina bristande kunskaper om att borra i betong har jag väntat på att någon ska hjälpa mig, SÅ imorse gjorde jag slag i saken och haffade Orre! Han slängde sin tröja i nyllet på mig mumlade att han inte hade tid och att han skulle fixa sen, drack upp mitt kaffe och stack till Kester.

Återkopplar senare hur det går för mig och min hylla.

i-lands problem

jag lackar ur! Vill sätta mig på balkongen och röka och äta choklad! För jag är röksugen och choklad är ju treligt i alla lägen. MEN, men, det smakar ju skit tillsammans!!! Tar ett andetag. Skäms lite.

Blev med ens odjup igen.


Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville men nu skulle jag inte välja dom orden.

Jag har vart i sverige jag. Missade du det? 2 BAD 4 U!!

Det har vart dagar fyllde av litervis med blaskigt pressbyrånkaffe och desinfektionsmedel, fyllda med skratt, timmar som gått för fort och dygn som har för få timmar.

Det slog mig på resan tillbaka hem hur lätt man kan glömma. Hur lätt man glömmer hur genuin och villkorslös kärleken till familjen är. Man glömmer så lätt det underbara att enbart sitta och prata om just ingenting över en cider och cigaretter. Hur vackra och sköna vänner man har. Att sitta i en park och dricka tequila direkt ur flaskan som sig bör när sommaren smyger sig på, att dela en sallad i solnedgången på nybrokajen, att sitta och lyssna till en sovande man som man älskar så innerligt att det värker inuti. Men aldrig mer ska jag glömma, ska aldrig mera ta för givet. För det är så enkelt. Enkelt att glömma.

(upptäckte också att jag va relativt djup)




Kom hem till en nystädad lägenhet, till dukat bord och en nyfiken sambo. Manshatare som jag är kan jag inte låta bli att tänka om jag någonsin kommer att träffa en man som kommer behandla mig bättre än mina vänner. 

I cant remember to forget you.

Sitter och poppar Adiam Dymott och önskar att tiden kan gå lite fortare dåra.
Likt en tjackpundare på avtändingen springer jag runt i lägenheten och klöser mig på armarna, ruffsar mig i håret och stirrar nervöst på klockan. Kan liksom inte riktigt glömma den dagen som jag försov mig när jag skulle hem.  Ågren 2.0 
Funtar på att gå till stationen NU och sitta där i en timme. CANT WAIT TO GET HOOME!!  






     



se yah soon swedala


when I grow up

Japp, inte nog med att jag inte hade pissat på hela dagen slog det mig att föda var något jag inte funnit nödvändigt så en flaska skumpa och 2 turk-shottar senare stod jag med huvudet i toaletten och insåg att det nog va slutet på kvällen. Så jag och Jenny tog den långa vägen hem och sen gjorde hon varma mackor. Hon är bra mysig hon.

Imorgon åker jag hem. Jag önskar så innerligt att allt kommer att gå bra. Fan så jag önskar att allt bara blir bra.



I want to move!!!

Jag har just blibit erbjuden 1000 hövdingar i månaden! My mission? att peta Jenny i örat varje dag.
lättförtjänta pengar tänker jag! Antar att hon tänker slagsmål. Men men, jag åkte väl till Nörge helt i onödan?


En enda ström av sena nätter, stora glas och cigaretter, kväellen före dagen efter

Efter att ha startat Norges största dag med att försova mig (brutalt) tagit en snabbfrulle med Orre och Nie har jag seriöst vart så upptagen att vid hakv tio slog det det mig att jag inte pissat på hela dagen. Så jag gick och tog en cigg. Just gotta lööv that nikotin (ni vet vad jag snackar om) SYTTONNE MAAAAIIII MADAA FACKAAA!!

Kan inte annat att älska norrmän som glider runt i folkdräkt och jazzar! Stolta jävlar, dom där norrmännen!

Nu ska man efter 3 dagars spritmarinering och svettigt jobb duscha av sig skiten. Det ska bli shöööön.....t

Efter att ha snackat med my partner in crime Jayy-to-daa-Beee hade hon något att erbjyyyda mig. Jag säger bara : I´m feting DOOOWN DOWN DOWN!!

Som lite grädde på moset, fick nyss ett samtal från min chef/halvsambo/irriterande lillebror : skynda dig hit så poppar vi en skumpa. HIGH FUCKING FIVE!!!


how will a now if its working

Valborg igår. Tjoho.

Tro fan att jag och Dina tjurade när Shahid drog bara för att jag skojja om det. Dina blev så upprörd att hon pajjade 2 glas (inte med flit då, men det lät så underbart dramatiskt) Hemskt.

Efter jobbet gick as usual till puben. Depp som jag va för att inget hände och alla bara skulle spela biljard gick jag planerad en hemgång och tänkte att det skulle bli min nyktraste valborg sen 14 års ålder. Men Nie som hört om mina 3 hårda månader drog mig ut på raggarunda, dock utan några drastiska händelser. Inga händelser överhuvudtaget faktiskt. Eller jo. En gubbe (jaa, gubbe han va typ 40 barre) ville ha mitt nummer. Tjoho.








Ikväll gör vi ett nytt försök!  :)