hur du ser på mig stämmer ganska bra med hur jag ser på mig.

Fifan. Det är en sorgens dag må jag säga. Inte nog med att mitt rum fullkomligt STINKER inpyrd rök (hur fan det är möjligt är ett mysterium) samt alkohol (DET däremot skulle jag kunna komma med en och annan förklaring på) luktar jag som en hora från förenade arabemiraten. Top notch har aldrig vart längre bort.


Som om det inte skulle vara nog med elände för mig, så ska min käre son Shahid jobba sin sista dag idag! jag kommer nog att gråta och krama ihjäl honom litegrann när vi säger "goodbye". USCH!!


Igår blev det en spontan utgång som vanligt. Spontanspel av biljard (jaa jag vet biljard liksom, ingen vill dock spela med mig, Nie säger att det är att spela med ett handikapp) och en spontan efterpärla. Ja fan jag diggar de

















nu är det dags JOBA jobba sa jag. Vi ses i dimman DET ÄR VALBORG DAMNIT!!


It´s amazing. So amazing. I´M AMAZING!!

Jag har absolut inget av värde att dela med mig med. Förutom att jag luktar som chiizballar.


Tack för att ni lyssna.


som om jag föddes till den jag måste bli

Nej. Jag dammsög inte. Jag gick och shoppade istället. Och tog en kaffe med Dina. Hon ville att jag skulle följa med till stallet. Jag tackade vänligt men bästämt NEJ!!!! Jag höll ju för fan på att dö sist jag va där. Hon måste ha glömt det. Eller så vill hon se mig död. Jag vet inte vad som är värst.
Sen gick jag förbi på jobbet och hälsade på Nie och Shahid.

Är inte det jävligt lustigt? Att när man väl är ledig då går man till jobbet. Bara för att kolla läget, racka åt sig en kopp gratis skitäckligt kaffe, snacka lite skit, röka en cigg och slå ihjäl dötid. Sen gick jag och shoppade lite till.

Nu vill jag att det ska bli sommar.



HEJPÅRE!  *låter som fästis*


jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

Jag gjorde det! Jag tog mig själv i kragen och drog mig själv till duschen!
Nu jävlar ska våran nya dammsugare få sig en jungrufärd utöver det vanliga.

Sen ska jag ge mig själv en riktigt välförtjänt klapp på axeln och sen ska jag bege mig ut och spendera lite pengar. På mig själv sell-föll-gelli!

vad jag lärt mig om norrmän :

"sara, vi är färdiga nu, så gå till puben så ses vi där, ok?"
"yes box, jag går nu"

vilket ger mig tid att läsa min igenom några bloggar, borsta tänderna, klä på mig, sminka mig, dricka en kopp kaffe och jazza runt i lägenheten för att sen komma till puben och hinna dricka en öl innan dom kommer.



orkar inte berätta om gårdagen, jag är för bakis. Återställar-time FTW!












(ps, tack Blom och Lennart som ringde och sjöng Mauro Scoccos "sarah" vackrare än någonsin förr. Blir fan tårögd bara jag tänker på det)

they say she changes when the sun goes down

Efter en välbehövd dusch, ballehäng med mig själv och ett glas hemgjord körsbärslikör och en AWESOME spotify playlist (bugar och bockar till mattan blom som gav mig insperation i detta land där alexander "fiol-hobben" ryback blir hyllad till skyarna) drar jag mig nu till ghetto-skjetten och förfestar!



     



så oberoendeframkallande

så börjas det. den underbara våren med svullna ögonon och rinnande näsa. missförstå mig rätt, jag älskar våren! det är det näst bästa som finns, men jag hade typ kunnat klara mig utan det andra.

Och i tristessens hetta så va jag så dum hade jag läste bieffekterna av mina pollentabletter (ingen go idé som har hypokondri-light) DET hade jag defintivt klarat mig utan! Eller vad sägs om lite ängslan, rastlöshet, nervostitet, ökad aptit, sömnlöshet och i värsta fall nedsatt leverfunktion. HIGH FUCKING FIVE säger jag.

En annan kul grej va att min älskade mor blev glad av blommorna som jag skickat till henne, så glad att hon grät erkände hon efter ett tag. Hon hade även fällt en och annan tår när hon fick en valp av pappa.
tror jag har den finaste familjen i hela världen. ja, det måste vara så.

från en fin sak till en annan, har kommir underfund med att våran internetsladd är för kort att ha på soffan så jag sitter ihopsjunken på golvet likt Quasimodo och känner stanken från mina fötter. Inte top notch skulle man kunna säga. en annan sak som inte här topis är att jag upptäckte att jag va sjukt osmidig.

jaja, ikväll ska jag ut och skaka mina skjärtfjädrar på lux med nielicous. TOP NOTCH!!

stor passion och många tankar

GOTT FOLK, jag har fått internet!!

efter denna period på 3 månader, som jag levt utan kontakt med omvärlden ÄR FÖRBI!!

tacka fan för det.









*pen-is*