MEN VA I HELV... vafaaaan

det här med att "gå ut och ta EN öl" varför blir det aldrig så?
jag och mattan skulle hooka efter att ha levt typ en vecka, och det började bra!
sitta och snacka skit om jobb, idioter, större idioter götgatan upp och ner, men sen eskalerade detta och spårade, som sig bör.
sen blev det shots, dansande med transor och flator, taxi fram och tillbaka, hit och dit.

men vi hade kul iaf!









i måndags va det vilt och lösaktigt, som Mussi skulle uttryckt det


vi möts vid järnvägsspåren

hade en fruktansvärt konstig känsla i mig när jag vaknade imorse. jag vaknade och kände mig PIGG! energisk och effektiv. så effektiv att jag satte mig framför TV:n. länge leve havregrynsgröt och maddicken, jävligt fin kombo <3

sen skulle jag steedaaa, inte för att det nödvändigtvis behövdes, jag behövde bara hitta min underbara mobilräkning................  jag blir lika förvånad varje gång jag städar. "JAG HAR ETT GOLV!!!" men glädjen blir kortvarig då jag oftast bara slängt allt på sängen...

upptäckte även, när jag står i all min prakt och sjunger högt för mig själv fortfarande in my PJ att "mina grnnar" (killen som tar hand om mongobarnet OCH mongobarnet) står och glor på mig.. måste ju gjort dreas dag iaf. JAAAK BJOODER



nu ska poppa ner till matsson och ruska liv i henne










KYZZ I ANOO

beautiful nightmare....

här sitter jag och ingen mindre än BISSILICIUS och peppar till sweet dreams med rödtjut och chirre! bättre kan det temfaaan inte bli!!

ikväll blire slödder på klassik manér AND WE DIG IT!!









JAG VET ATT DET INTE ÄR ORGINALVIDEON! men jag har bumbibärssaft att förtära och har bättre saker för mig än att leta efter den riktiga.. men låten är så jävla bra!! THAT´S MAAAAH GÖÖÖÖRL!!!

jag minns dig innan sömnen tar mig som en tistel i mitt bröst

och jag hoppas att du inte har det bra,

jag vill att du ligger vaken som jag



här sitter jag och deppar loss med kristian, go kille det där!

det har hänt så jävla mycket på sista tiden så jag vet liksom inte riktigt vart jag ska börja.. sommaren är ju förbi och då kan man ju tycka att man inte har annat för sig än att bara häcka.
jag har så sjukt tråkigt att jag lyssnar på en låt som är 20 minuter lång eller 20.10 exakt!

jahaa, hon lyssnar på techno tänker ni MEN ICKE! jag sa ju att jag lyssnar på kristian! känns pointless att leta upp den på youtube, men om någon är intresserad så heter den oceaner. sjukt bra och sjukt depp



fan va jag har blivit tråkig



koooom heeem vii bööörjaar oom igeeeen!!

sitter och väntar på att lennart ska komma hem, har väntat sen åtta imorse... NU KOM HON!!

åh va jag vill tillbka och ligga med gårdagen! håkan på grönan... hade vart så jävla bra om det inte va det faktum att det va så jävla cp mycket folk... (folkskygg frågetecken, typ ja)

men sen åkte vi insane MADDA FAKKAH!! det va så jäääävla kuuul!! det måste jag göra om innan jag dör..


idag vill jag vina PUSS

känns lite som att jag är född ur en möbel

igår gick det vilt till vill jag lova.. det skvallrar mitt härliga blåmärke på arslet om

började ju med att glömma att äta middag DUMT AV MIG, följt av öl på snaps, shots på ett äckligt bajenhak och slutade på sturehof. för att inte glömma big toast! jag vet inte riktigt varför jag försöker dela med mig av min underbara kväll för det känns bara som gröt i huvudet.. inte nog med det ALLA mina naglarn trasar sönder och jag luktar som en gammal uteliggare och jag är skitflötig i håret och sitter och peppar för att springa till tåget  JAG SKA NÄMLIGEN JOBBA det ser jag verkligen fram emot, det ska bli kul tycker jag.




now i´m gonna push it real good