ser ut att bli tandläkarväder idag minsann

att starta dagen med lars, det är inte ofta det händer!
sjukt tidigt, ska jobba, vilken jävla ågren.. P A L A palla sa jag!

fan tre knäckebröd med kalles randiga ( så jävla super!) och jag är fortfarande hungrig.. yeah yeah vad ska man göra.. kanske äta lite mer tänker ni...... ja det skulle ju vara en ganska snabb lösning på det hela tänker jag..



jag SKA till åland på fredag! om min kära lillasyster kunde bara piggna till! hon ska med, om jag så ska injicera partypulver i venerna på henne! stackarn har fått körtelfeber (det största beviset hon gett mig på att hon makar out)

nje nu ska jag slå följe med min hyperaktiva, kedjerökande zZambOo på ballen.. hon har vart vaken hela natten och städat.. där ibland frostat av frysen.. haha hon är inte klok den där



kyss på er

I´M HIGH ON LIFE

och som vanligt när jag väl bestämmer mig för att skriva en rad eller två får jag skrivkramp.. men men, karnivaltema på stanleys ikväll (vafan har man på sig då?!) och mer lön än va jag väntade mig, bådar gott detta due.. får se om jag kommer upp till nio imorgon.. HEHE


försöker peppa upp mina kära sambosar (jemps och martin(a) där fick jag minsann till det! ibland är jag så tråkig att jag skäms lite.....


men tillbaka till peppdelen! vafan passar bättre än den här låten?!









nu är den tyvärr censurerad, men brydarna va så jävla hotta och min kille från hot rod va ju med! det kan man ju inte lika gärna tacka nej till.. lika lite som man kan tacka nej till rosé på ballen på just nu..


men om vi inte ses ute i dimman så är det väl farväl nue..


så jävla olikt mig förövrigt... gå och bli förtjust







fuck

eeh hörrni, jag glömde en grej...

JAG FYLLER FAN 20 PÅ LÖRDAG!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

shleeeten

herregud, gårdagen va tametusan så sjukt lyckad! va min födelsedagspresent från mattan och mattan och fittifasiken så kul jag hade!!

började vina hos mig vid typ fem och drog på mig en liten shletfylla som inte riktigt ville släppa taget, sen cp go middag på fridays ( ja vi orkade sitta där och löka) för att sen dra vidare till village. alltså, det stället måste ju vara det mest överskattade stället I STAN!! så jävla trångt och så jävla svettigt och nej, det va INTE kul, så vi drog till söder och stängde kvarnen, sen stängde vi spyan för att avrunda med lite vodka-efter-pärla. och eftersom att jag jag pga diverse fyllehändelse inte äger en digitalkamera kan jag inte dela med mig några bilder av denna härliga kväll. inte så mycket disco över det, men men.. det kommer väl en dag då jag återigen äger en :)


nej gonatt