i`m good all by my self, but you make me better..

Nu søørni! nu har jag tatt tummen ur arslet och tænkte att jag faktiskt tænkte knappa ner några rader, sorry før den fatala absolut URUSLA uppdaten (tom med min pappa frågar, han læser inte ens min blogg længre)

MEN, før er som undrar hur det går før mig, vad jag gør OSV kommer en relativt ingående førklaring :
jobbar, dricker øl, jobbar, dricker øl, jobbar, dricker morgan och cola (men ær inte alls lika god som nær jag gør den, gillar den nær den faktiskt SMAKAR morgan och någon idiotnorsk kom på att man inte får ha mer æn fyra cl booz i en drink, så den smakar enbart cola, jag ær inte helt nøjd) jobbar, dricker øl. JAG TRIVS SOM FISKEN I VATTNET!

Men. MEN! nu har jag en så sjukt hemlængtan MEN I`M COMIN HOOME!! och då førvæntar jag mig att ni (mina vænner) stæller till med brakkalas så det står hærliga till. I know you can do it!!

jag vill sitta på ballen hemma hos jenny och sitta och kedjerøka och dricka "lila goda" och prata om burk-walkie- talkies och skvallra och snacka mer skit æn någonsin førr, før att senare gå ut och førskingra ænnu mer førstånd, jag vill sitta vill svira runt sture med Lennart Blom och Eriksson och vingla hem efter solen gått upp, jag vill vara bakispepp och sætta stockholm i gung, jag vill så jævla mycket och jag førbannar (ænnu en gång) dygnet før sina på tok før få timmar och jag ber till solgudarna før ett AWESOME væder.



det va allt jag hade att sæga PUSS O KRAM