jag<3film

jag vet inte riktigt vad som drabbat mig, men JAG VILL KOLLA PÅ FILM!! Ja det är guldbaggegalan som har drabbat mig.
jag vill kolla på film och gråta när det är sorgligt och skratta för att man gråter och ha någon att skeda med när jag gör det (minns speciellt ett avsnitt i one tree hill när jag och mattan, mattan och lennie låg och tjurade och tröstade varandra samtidigt) Nu när jag sett baggegalan så har jag kommit fram till att jag måste, MÅSTE se
*i skuggan av värmen
*metropia
*i taket lyser stjärnorna
*flickan som lekte med elden
*flickan
*prinsessa
*snabba cash
nej om nu ska jag ta tag i skiten och skaffa mig ett nummer tror jag!!
hejhej

HON GJORDE DET!! HON GJORDE DET!! HON BESEGRADE ÄNTLIGEN ZUURG!!!!!!

nej men hon tog faan hem paradise!! FAN JAG VISSTE DET!! jag hejjade på henne heela tiden, eller jaa okej jag hejjade på greta i typ 5 minuter.
JAG ÄLSKAR PH!! hoppas det kommer nästa år för då ska faan jag söka!! HEHEHEHHE

die Leona Lewis die

sitter och fryser in my new crib och väntar på att 6:an ska lägga upp nya PH avsnitt.
längtar till sommaren skulle man kunna säga! har vart ledig idag och med tanke på att dom jag bor med antingen jobbar eller sover när jag är vaken OCH att min SIM har gått och blitt inaktivt har jag inte haft så många andra än mig själv att umgås med. Det är tröttsamt i längden.
I söndags begav jag mig in till Oshlooo för lite ocivilicerat sällskap i form av Järnaboysen Alex, Matte och Sagge.
vi drack öl och jag slipade mina obefintliga biljardskillz, men med matte som manager vinner man alltid!! (han hjälper till att fuska) Det e ena goa gubbar !!
Imorgon ska jag försöka skaffa mig ett nytt nummer så min käre Math The Brown kan få tag på mig när hon kommer hit. Och så jag kan ha liiite kontakt med omvärlden iaf.
Nu skulle det inte sitta helt fel med ett glas rödtjut. Ska jag också införskaffa imorgon tror jag. Eller öl. FAAN VA MUMMA!! Lite sällskap skulle ju inte heller sitta helt fel, men jag har inte ruttnat ur på mig riktigt än, lär stå ut ett tag till. Cimon påstod att det va skönt att umgås med sig själv. He´s a fucking liar
NATT